Els Castellers de la Vila de Gràcia comencen el 2017 viatjant a Mallorca

Commemoraran el quart de segle de la celebració dels Foguerons de Sa Pobla a Gràcia
Els Castellers de la Vila de Gràcia, en una imatge d'arxiu. | Gerard Recasens

 

Els Castellers de la Vila de Gràcia seran aquest cap de setmana a Sa Pobla, un municipi del nord de l'illa de Mallorca. De fet, la colla forma part d'un contingent de mig miler de graciencs vinculats al teixit cultural i associatiu de la Vila que aquest 14 de gener seran a les Balears. El motiu és el vint-i-cinquè aniversari de la celebració dels Foguerons de Sa Pobla a Gràcia, que es van començar a fer el 1992 i que han tingut lloc anualment de forma ininterrompuda.


Per celebrar l'efemèride i quinze dies abans d'una nova celebració de la tradició illenca a Gràcia, un bon mostrari de la cultura popular s'acostarà a Sa Pobla en un dissabte —aquest 14 de gener— que es preveu intens. A banda de l'actuació de diversos elements de la cultura popular poblenca i gracienca, a les 17.00 hores hi haurà castells amb els Castellers de Mallorca i els Castellers de la Vila de Gràcia a la plaça Major.

 

També s'inaugurarà una exposició commemorativa de la festivitat i la festa s'allargarà fins entrada la matinada, amb correfoc i música.
Comentaris

envia el comentari