Els Castellers de Berga descarreguen el 4 de 8 només cinc anys després del seu naixement

Els de la camisa blava certifiquen la seva meteòrica progressió completant el ‘carro gros’ a la diada del seu 5è aniversari, acompanyant-lo de dos castells de la gamma alta de set
Els berguedans ja havien coronat la construcció al Concurs de Castells de Tarragona de la temporada passada. | CdBerga

 

Berga ha celebrat la Diada del 5è Aniversari dels Castellers de Berga. La formació local continua la seva excel·lent projecció, i tenia l’objectiu de descarregar el primer 4 de 8 de la seva curta història.  Els de la camisa blava van carregar el ‘carro gros’ per primer cop la temporada passada, al Concurs de Castells de Tarragona. Ara, volien assolir-lo a casa, a la plaça de Sant Pere.


Abans, però, els berguedans han completat en primera ronda el seu quart 5 de 7 de la temporada. En segona ronda, els de Joan Farguell han apostat pel gran castell de la jornada, el 4 de 8. Els amfitrions l’han descarregat, certificant el seu estat de forma, i la seva meteòrica progressió. En només cinc anys, els Castellers de Berga ja han completat un castell de vuit. L’última construcció de la colla local ha estat el 4 de 7 amb l’agulla, que han descarregat després d’un intent desmuntat de 2 de 7.

 

Per la seva banda els Castellers de Sabadell, després de descarregar el 3 de 9 amb folre per partida doble en dues setmanes consecutives, han optat per una actuació de castells de vuit. Els Saballuts han començat la diada amb el vuite 3 de 8 de la temporada, mentre que en segona ronda, els de Bea Jiménez han optat pel 2 de 8 amb folre, que també han descarregat. És el quart 2 folrat dels de la camisa verda. En tercera ronda els Castellers de Sabadell han completat l’onzè 4 de 8 de l’any dels vallesans.

 

La Colla Jove Castellers de Sitges, amb el record del 4 de 8 que van descarregar la setmana passada, han plantejat una diada tranquil·la a Berga. Els de la camisa grana han completat en primera ronda el tercer 4 de 7 amb l’agulla de l’any. El segon castell dels del Garraf ha estat el 3 de 7, que han assolit per sisè cop aquesta temporada. L’última construcció dels de Marc Yll i Júlia Carmona ha estat el 4 de 7.
Comentaris

envia el comentari