Els Bordegassos escolliran nova junta el 21 de gener

L'assemblea aprova la gestió de la junta 2016 i aposta per seguir madurant el projecte de la nova candidatura
L'assemblea dels Bordegassos, el passat dissabte. | Bordegassos de Vilanova

 

Ple absolut a la seu social dels Bordegassos aquest dissabte a la tarda en una Assemblea general que va servir per aprovar per unanimitat la gestió de la junta del 2016 i ajornar l'elecció de la nova junta a una assemblea extraordinària que se celebrarà el dissabte 21 de gener. La colla, que ha encetat recentment un procés participatiu per enfortir el seu model i donar-li continuïtat, va apostar per seguir desenvolupant-lo, deixant ben definits els objectius abans de posar noms als nous responsables. Definir el què abans que el qui és l'aposta d'uns Bordegassos que no tenen pressa i volen coure el nou projecte a foc lent i des de baix.


L'assemblea va començar a dos quarts de sis de la tarda, amb un Jordi Perona que en la seva valoració com a cap de colla va destacar l'evolució tècnica de menys a més llarg de la temporada. Després d'una primera meitat d'any per sota de les expectatives, els registres de la segona participar van millorar notablement fins al punt d'encadenar set quatres de vuit descarregats consecutivament. Un rècord per a la colla, que també va anar acompanyat de la recuperació del pilar de sis descarregat i una torre i un tres de vuit carregats. Va celebrar que l'entitat ha assolit «els millors resultats dels darrers temps» i al mateix temps també es va mostrar autocrític.

 

Miquel Àngel Arnal, que deixava enrere un cicle de dos anys com a president, va animar els integrants de l'entitat a seguir treballant per fer avançar la colla i també va mostrar-se molt agraït amb l'equip que l'ha envoltat durant la seva presidència. Un cop constatat que no s'havia formalitzat cap candidatura, Arnal va fer públic que la junta actual es mantindria en funcions fins al 21 de gener, la data escollida per a una assemblea extraordinària que ha de servir per escollir la junta de la temporada 2017.

 

Els dies previs a l'assemblea, al local de l'entitat s'han celebrat tres punts de trobada temàtics per ajudar a definir objectius d'un projecte que s'ha batejat amb el nom de +Colla. Dimecres es va parlar del projecte tècnic, dijous de l'administratiu i divendres de l'associatiu. La setmana anterior també s'havien celebrat dues trobades per apuntar en termes generals els grans trets d'un projecte que ha començat a moure un grup de membres de l'entitat molt heterogeni. 
Comentaris

envia el comentari