Els Bordegassos de Vilanova repeteixen el 4 de 8 i estrenen el 9 de 7 a La Grallada

Els Castellers d’Esplugues completen el segon 2 de 7 de l’any, i els Gausacs fan doblet de castells de vuit
Els de la camisa groc-terrós han descarregat el segon 9 de 7 de la seva història, que és també el primer que completen enguany | B. de Vilanova

 

Vilanova i la Geltrú ha celebrat aquest migdia la Diada de la Grallada, amb els Castellers de Sant Cugat, els Castellers d’Esplugues i els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova. Els de la camisa groc-terrós han tornat a revalidar el 4 de 8 que van descarregar la setmana passada als Quatre Fuets de Berga. En segona ronda els vilanovins han estrenat el 9 de 7, el segon de la seva història, que ja van haver de desmuntar a la diada del seu 45è Aniversari, per Sant Jordi.  En tercera ronda, els del Garraf han completat la torre de 7 per tercer cop enguany.


Els Castellers d’Esplugues, per la seva banda, han descarregat en primera ronda el 4 de 7. En segona ronda, han completat el segon 2 de 7 de l’any pels de la camisa blau elèctric, mentre que l’últim castell de la diada dels Cargolins ha estat el 4 de 7 amb l’agulla. Finalment els Castellers de Sant Cugat, que venien de celebrar el pilar de 6 descarregat ahir a Reus, han optat per realitzar una actuació amb els dos castells bàsics de vuit com a protagonistes. Així doncs, els Gausacs han assolit el 3 i el 4 de 8, i han tancat la seva actuació amb el 5 de 7, aparcant un possible intent de pilar de 6 en la ronda de pilars.  
Comentaris

envia el comentari