Els Arreplegats descarreguen el 4de8 universitari més matiner de la història

Els Ganàpies han completat el primer 5 de 7 de la seva història | Els Marracos sumen el seu primer castell de set fora de casa | Primer 3 de 7 del curs dels Passerells

Els Arreplegats de la Zona Universitària han tornat a segellar una nova fita al panorama casteller universitari. Aquest dijous, a la XXI Diada d'Aniversari de la colla, els de Gerard Gállego han completat el 4 de 8 universitari més matiner: mai no l'havíem vist en el primer tram. Ha estat a la segona ronda de la cita d'avui, que han iniciat amb el segon 3 de 8 amb folre de la temporada. Per arrodonir la diada d'hivern, els Arreplegats han completat el quart 5 de 7 de la temporada. Un pilar de 5 i tres pilars de 4 han posat el punt final a la diada. Aquesta és la foto del 4 de 8:

 

El 4 de 8 dels Arreplegats de la Zona Universitària. | AZU

 


Els Ganàpies han començat la seva actuació trepitjant fort i descarregant el 7 de 7, però han deixat el plat fort per a la segona ronda, quan han completat per primer cop a la seva història el 5 de 7. La formació que encapçala Martí Balsells ha rematat la seva notable actuació amb el 4 de 7 amb l'agulla. Un pilar de cinc i un vano de quatre els han servit per tancar la diada.Els Marracos de la Universitat de Lleida s'uneixen a la nòmina de formacions per les quals la cita d'avui serà recordada: a la segona ronda han sumat el seu primer 4 de 7 fora de la capital del Segrià. Havien iniciat la seva actuació amb el 5 de 6 i l'han culminat amb el 7 de 6 i dos pilars de 4. Els Passerells del Tecnocampus, per la seva banda, han tingut en els castells de set els màxims protagonistes de la seva actuació. En primera ronda han completat el tres, el primer que assoleixen aquest curs i, tot seguit, han sumat el quatre. Han tancat la diada descarregant el 3 de 6 amb l'agulla i amb un parell de pilars de quatre de comiat.Pel que fa als Engrescats de la Universitat Ramon Llull, han completat el 3 de 6 amb l'agulla a la primera ronda i el 5 de 6 a la segona. Els de la URL han completat, a la tercera ronda, el 4 de 6 amb l'agulla. Han tancat la cita amb dos pilars de quatre.
Comentaris

envia el comentari