El pilar dels Arreplegats al Cavall Bernat de Montserrat, en vídeo

El van fer el passat dimarts

 

El passat dimarts 6 de desembre els Arreplegats de la Zona Universitària van realitzar un pilar de quatre a 1.111 metres d'altura en una de les agulles més emblemàtiques, per la seva forma i solitud, de Montserrat, l'anomenada Cavall Bernat. Els de la camisa verd quiròfan es van convertir així en la primera colla universitària en realitzar aquesta gesta.

 


Dotze escaladors de la Colla, acompanyats d'una vintena de membres més van fer nit al refugi de l'Ermita de Sant Benet el passat dilluns per així poder fer l'ascensió amb els primers rajos de llum. El grup de castellers es va dividir per fer el seguiment de l'ascensió des del mirador de Sant Antoni i documentar l'escalada i el pilar. A les 13.30 hores del dimarts 6 de desembre els Arreplegats van realitzar un pilar de quatre.

 

Després d'aquesta setmana de descans, interromput pel pilar al Cavall Bernat, els de la Zona Universitària tornen per encarar la recta final d'aquest intens primer tram de la temporada castellera universitària. Per això, han programat un assaig «Porta un amic» per demà, on han convidat a tots els seus seguidors a descobrir les estructures, com la recuperació del tres de vuit folrat, que preparen per la pròxima diada d'aquest dijous a la Universitat Autònoma de Barcelona, on actuaran junt als seus amfitrions, els Ganàpies, i també amb els Penjats del Campus Manresa i els Bergants del Campus Terrassa.
Comentaris

envia el comentari