Dos caps de colla es posen al capdavant dels Margeners en el seu desè aniversari

Es tracta de Paula Patsi i Raül Requena
Imatge d'arxiu dels Margeners de Guissona. | Margeners de Guissona.

 

El passat dissabte 14 de gener, els Margeners de Guissona van celebrar la seva assemblea per decidir, sota votació, el seu equip tècnic i administratiu de la temporada d’enguany. La cita va transcórrer la tarda de dissabte a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona amb un bon nombre d’assistents.


Els equips candidats a encapçalar la temporada van presentar-se de forma innovadora i diferent al que la colla segarrenca està acostumada. La Junta i la Tècnica van presentar un nou format proposant un treball d’equips unitari tot relacionant l’administració i la tècnica en gran part de les decisions, com si es tractés d’un sol equip. Cal destacar, també, la presència femenina majoritària com a màxim càrrec, tant per part de la junta com de la tècnica entrant, fet insòlit i històric a Margeners de Guissona.

 

Pel que fa les votacions, que van ser a mà alçada, el projecte va tenir bona rebuda per part dels assistents comptant amb una majoria absoluta. Així doncs, els Margeners de Guissona arrenquen la temporada tan especial que se'ls presenta —celebren els seus 10 anys—, amb un projecte que compta com a caps de colla amb Paula Patsi i Raül Requena i, com a presidenta, Elisenda Sànchez.
Comentaris

envia el comentari