Dimiteix la junta de govern dels Xiquets de Tarragona

L'1 d'abril s'haurà de votar un nou equip directiu
Els Xiquets de Tarragona, en una imatge d'arxiu. | Paula Arbeloa

 

Aquest dimarts al migdia, els membres de la junta dels Xiquets de Tarragona han fet pública la decisió de renunciar als seus càrrecs. Així ho va anunciar ahir a la tarda l'actual directiva presidida per Xavier Sabat a tots els membres de la colla després de les sessions '#EnParlem', que han servit per reflexionar internament en el si de la pròpia formació. Cal recordar que la colla ja va celebrar la seva assemblea el passat 18 de febrer, i que a finals de gener escollia Sergi Feijoo com a nou cap de colla.


Segons ha explicat la junta, consideren que és el moment de fer un pas al costat «perquè la colla vol emprendre un nou rumb amb canvis i nous aires». Tot i això, asseguren que continuaran treballant «fins que hi hagi nous membres al capdavant i intentaran ajudar en tot allò que puguin a les persones que entrin».

 

El projecte '#EnParlem' ha consistit en diverses sessions de debat i reflexió interna que s'han dut a terme aquest hivern al local del carrer Santa Anna, impulsades precisament des de la junta directiva; unes jornades que han servit «per constatar que la massa social matalassera aposta per repensar diversos aspectes del seu funcionament i estratègia, un canvi de rumb sempre amb fidelitat als orígens però també amb una mirada ambiciosa cap al futur», segons afirma la junta en un comunicat de premsa.


Arran d'aquesta renúncia s'ha convocat una Assemblea General Extraordinària per al dia 1 d'abril per votar una nova junta de govern. Totes les persones que es vulguin presentar podran recollir signatures del 7 al 23 de març i el 28 del mateix mes es faran públiques les candidatures.
Comentaris
Jordi Hurtado
Ai que ver, menudo lio
0

envia el comentari