Cal Figarot acull la presentació del llibre Emmanillats

La novel·la de Jordi López Datell tracta sobre l'investigació d'un assassinat amb el Concurs de Castells com a escenari principal
La portada del llibre de Jordi López Daltell, que fusiona castells i novel·la negra | Castellers de Vilafranca

 

Aquest dijous 20 d’abril, Cal Figarot acollirà la presentarció el llibre «Emmanillats. Res no ha acabat». Es tracta d’una novel·la negra escrita per Jordi López Datell, que té com a rerefons principal el món casteller. El llibre explica un crim a la Tarraco Arena Plaça, hores abans de l'inici del Concurs de Castells de Tarragona.


La novel·la narra la història de dues famílies enfrontades al llarg del segle XX. L'acció se situa en el primer diumenge d'octubre del 2012, coincidint amb el Concurs. Un policia serà l'encarregat d'investigar i descobrir la mort sense pistes i amb l'única ajuda de la seva parella. A més, l'investigació es porta a terme durant el dia del Concurs, en plena ebullició de colles castelleres a la TAP.

 

Amb la presentació del llibre Jignasi», els Castellers de Vilafranca volen potenciar una festa tradicional catalana com és la de Sant Jordi, donant suport a la cultura i literatura del país i amb presentacions de llibres com «Emmanillats» a la seva seu social.

 

Per aquest motiu, els Verds posaran una parada a la Rambla de Sant Francesc durant el Dia de Sant Jordi per poder vendre roses i productes de merchandising de la colla a tots aquells que s'hi acostin. En aquesta parada es podran comprar, entre d'altres, els dos volums de la història de la colla vilafranquina.
Comentaris

envia el comentari