Albert Martínez: «Firagost ens va decepcionar, però tenim els mateixos objectius»

Tot i no haver aconseguit tots els reptes de Firagost, la Colla Vella no canvia el plantejament de la temporada | Els rosats segueixen apostant fort pel tram de temporada més exigent
La Colla Vella no es vol fer enrere i seguirà amb els objectius marcats. | DIARICASTELLER.CAT

 

 

La diada de Firagost a la plaça del Blat va tenir, com a castell més destacat, el 5 de 9 amb folre de la Colla Vella. Aquesta va ser la vuitantena supercatedral descarregada de la història, però la Vella no en va tenir prou. Tot i descarregar el 5 i el 3 de 9 folrats i el primer pilar de 7 de la temporada, que també els obre la porta a castells inèdits aquest any, els rosats van sortir de plaça «decepcionats i dolguts amb els resultats», segons el seu cap de colla, Albert Martínez. 


En declaracions a Diaricasteller.cat, el cap de colla dels rosats ha reconegut que «no vam aconseguir els objectius marcats, i vam acabar la diada decepcionats». Martínez ha assegurat que la Colla Vella «buscava una diada que ens marqués, però el 4 de 9 sense folre ens va sorprendre». Pel que fa al castell total, que van haver de desmuntar en dues ocasions quan entraven sisens, el cap de colla diu que «no ens vam trobar còmodes, i tot i que sabem que el podíem haver carregat amb facilitat, com a mínim el primer intent, també sabíem que una caiguda ens podia fer molt de mal». Referint-se als pròxims objectius, Martínez és clar: «cal seguir treballant igual, els objectius no canvien. No hem de lamentar cap caiguda ni lesió, per això seguirem treballant igual a l’assaig». Les cites de la Colla Vella aquest agost són de gran importància, amb diades com la Bisbal, El Catllar, l’Arboç i Sant Fèlix. I és en aquestes diades que el cap de colla vol «seguir tenint els mateixos objectius, el mateix plantejament». Els castells estan assajats, i pròximament podrien veure la llum estructures com el 4 de 9 amb folre i pilar, aprofitant l’estrena de l’espadat d’ahir. Però, segons Martínez, a partir d’ara «costarà activar la colla, sobretot després de Sant Joan i Firagost. Cal tenir el cap clar per Sant Fèlix». 
Comentaris

envia el comentari