Doble concert de la JOFICAT per tancar el primer Festival Internacional de Música Costa Daurada – Salou

La primera orquestra escola de Catalunya farà dos grans concerts de clausura al Parc Samà de Cambrils i a la plaça de les Comunitats de Salou
La JOFICAT clourà la primera edició del Festival amb un doble concert. | Cedida

 

El Festival Internacional de Música Costa Daurada – Salou clourà amb dos grans concerts de la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya (JOFICAT) a Cambrils i Salou. La primera edició del Festival va començar el passat 8 de juliol amb un gran concert inaugural al costat de la font lluminosa de Salou i culminarà aquest cap de setmana després de cinc setmanes de rodatge. El certamen s'acomiadarà així amb un balanç molt positiu i la satisfacció general de tots els indrets participants, que han estat un total de deu: Salou, Torredembarra, Santa Coloma de Queralt, Cambrils, Altafulla, Creixell, Parc Samà, Roda de Berà, Montblanc i Vilanova d'Escornalbou. Durant cinc setmanes la Costa Daurada ha acollit a més de 40 artistes en més de 30 concerts de petit i gran format que han tingut com a objectiu la promoció de joves talents i el fet d'unir pobles i vil·les per la música.


Així doncs, aquest cap de setmana serà el darrer del festival, amb els dos grans concerts de la JOFICAT com a proposta. El primer d'ells serà dissabte, 12 d'agost, a les 20.30 hores al Parc Samà de Cambrils. En aquest primer concert, la formació oferirà un repertori compost per peces de bossa nova, rumba i tangos, totes molt reconegudes pel públic general. L'endemà, diumenge 13 d'agost, a la mateixa hora, la plaça de les Comunitats de Salou serà l'escenari del darrer concert del Festival, emmarcant-se dins de la celebració de les nits Daurades de Salou.
Comentaris

envia el comentari