L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la URV ofereix la millor formació en enginyeria química del sud d'Europa

El centre compta amb un grau d'ocupabilitat dels nous graduats de més del 95%
La Universitat Rovira i Virgili, pionera a Europa en enginyeria química | Cedida

 

Aquesta setmana s'estan celebrant els exàmens de Selectivitat, moment decisiu en la vida acadèmica dels alumnes. En funció d'aquest examen i també de l'expedient acadèmic que tinguin podran accedir a un grau o l'altre universitari, d'acord a les seves preferències i professió que vulguin acabar desenvolupant. L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (ETSEQ) ha posat en marxa el programa WORK EXPERIENCE, un pla de formació ocupacional orientat als joves que creguin en els reptes personals i que els interessi formar part d'un projecte exclusiu que doni accés al mercat laboral a través d'una formació excel·lent i, el més important, acompanyada de pràctiques professionals a les millors empreses del sector.

 

L'ETSEQ pot acreditar les següents fites:

— És una de les escoles del món que implanten mètodes d'aprenentatge innovadors dins els seus programes docents.

— Compta amb un grau d'ocupabilitat dels nous graduats de més del 90%.

— Té subscrits més de 800 convenis de col•laboració amb pràctiques.

— Té estudiants matriculats de més de 18 països amb més de 238 cursos impartits.

 

ETSEQ: Formació especialitzada i de qualitat | Cedida

 

  

'Work Experience'

El programa 'Work Experience'  es basa en quatre pilars:

— Els premis Work Experience tenen com a objectiu ajudar als alumnes amb els graus d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris, Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris, d'Enginyeria Química i d'Enginyeria Mecànica. Es regala un Macbook Air.

— Convenis de Pràctiques a Empreses punteres del territori: Repsol, Basf, Bayer, Messer...

— Sortides professionals. Més de 1000 antics estudiants treballen a l'actualitat.

— Metodologia Docent: es forma els joves per a treballar. La formació acadèmica que s'imparteix incorpora un ventall d'opcions que potencien les millors aptituds de cada estudiant. El Pla d'estudis de l'ETSEQ respon als més elevats estàndards internacionals en Graus d'Enginyeria Química, Grau d'Enginyeria Mecànica i Grau d'Enginyeria o Tècniques de Bioprocessos Alimentaris.

 

ETSEQ: Formació especialitzada i de qualitat | Cedida

 

Sortides professionals

Una de les preocupacions tant dels alumnes que ara han de triar la seva educació superior com dels pares i mares que busquen el millor pel futur dels seus fills és la sortida professional que tindrà els estudis que finalment s'acabin cursant. En aquest sentit a l'ETSEQ es formen professionals d'altíssima qualitat dins els sectors professionals amb més necessitats de coneixements específics per al desenvolupament de feines altament qualificades i amb bona remuneració econòmica. Alguns exemples de professions que es poden realitzar un cop finalitzats els estudis que ofereix l'ETSEQ són:

 

— Enginyer en indústries petroquímiques, agroalimentàries, farmacèutiques, papereres, electrònica o microelectrònica, biotecnologia o en sectors relacionats amb la seguretat, la construcció i el medi ambient. (Grau en Enginyeria Química).

— Dissenyador i director de projectes d'estructures i instal·lacions industrials, fabricació assistida per ordinador o la gestió i planificació de projectes relacionats amb els sistemes de refrigeració, ventilació, calefacció i fred industrial (Grau en Enginyeria Mecànica).

— Tècnic de producció, control de qualitat i empreses auxiliars en indústries alimentàries especialitzats en matèries com els additius, embalatges, comercialització, etc. (Grau en Enginyeria Agroalimentària).

— Enginyers responsables de l'àrea de processament de productes d'origen biològic (aliments), automatització de processos, gestió i comercialització de productes d'origen biològic i enginyers del departament de gestió mediambiental (Grau en enginyeria de bio processos alimentaris).

  

Si us interessa el món de l'enginyeria i la química i voleu estudiar en un dels centres de referència del sud d'Europa en la matèria, no us ho penseu més i demaneu informació sobre els estudis que us agradaria cursar. L'ETSEQ es convertirà en la garantia d'un brillant futur professional. Trobareu tota la informació aquí o també a l'Avinguda Països Catalans, 26 de Tarragona, per telèfon al 977 55 96 01 o per mail a info.etseq@urv.cat
Comentaris
Anonim
Porten 10 anys dient el mateix, quina poca vergonya! Si algu te intencio dentrar que pregunti primer a 10 estudiants, 9 diran que es busqui una altra cosa
0

envia el comentari