Els Summer Programmes de l’EIC, la millor opció per a l’estiu

Activitats externes, lúdiques, esportives i culturals que estan adreçades a nens, nenes i joves que vulguin viure un estiu inoblidable en el marc de l'Escola Internacional del Camp
L'EIC ofereix una gran diversitat de programes en anglès per gaudir d’un estiu divertit i profitós. | Cedida

 

Si esteu buscant l'opció ideal perquè els vostres fills s'ho passin molt bé aquest estiu a la vegada que aprenen una de les millors opcions i més completes que podreu trobar al Camp de Tarragona són els Summer Programmes que organitza l’Escola Internacional del Camp del 26 de juny al 28 de juliol, ubicada al carrer Salvador Espriu a Salou, i que ofereix una gran diversitat de programes en anglès per gaudir d’un estiu divertit i profitós. Activitats i programes desenvolupades en el marc de l'EIC i activitats externes, lúdiques, esportives i culturals que estan adreçades a nens, nenes i joves que vulguin viure un estiu inoblidable, amb programacions diferenciades per edats i nivells acadèmics perquè tothom hi trobi el seu lloc.

 

EIC Summer Skills. Pensats perquè els participants del Summer Camp puguin alternar una setmana d'skills' i després seguir amb els programes del Summer Camp o Summer School

Summer Skating (5-12 anys): Patinatge artístic per als que ja en saben i per als que comencen. Intensiu matinal a les instal·lacions de l’EIC a càrrec del Club Dojo, Tarragona.

Summer Voleibol (5-14 anys): Dirigit pels germans Marta i Jordi Gens a l’EIC. Els entrenaments s’adaptaran als nivells de cada grup.

Summer Xef (10-17 anys): Vint sessions de cuina i pastisseria a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils.

Summer Golf (5-10 anys): Intensiu matinal, 100% en anglès, dirigit per l’entrenador Andy Gordon de Lumine Golf.

Summer Science (6-16 anys): Per despertar l’interès per la ciència. Es desenvoluparà als laboratoris de l’EIC, 100% en anglès.

Summer Hípica (10-17 anys): No cal experiència. Les classes es duran a terme a l’Escola d’Equitació dirigida per Josep Castells, a Cambrils.

 

Activitats fora de les instal·lacions de l'EIC i també a dins formen part de l'oferta. | Cedida

 

EIC Summer Camp (100% anglès)

Little Camp (P1-P4): Activitats d’estiu amb una temàtica central: la volta al món en 80 dies. Es durà a terme a l’EIC amb l’anglès com a llengua vehicular.

Summer Camp (P5 i Primària): Programa d’activitats lúdiques, esportives i culturals en anglès com a idioma vehicular. La temàtica central també és la volta al món en 80 dies.

September Camp (P1-17 anys): Per a famílies EIC i participants als EIC Summer Programmes. Hi ha dos programes: l’School Matins (a partir de Primària) i el Little (P1-P5).

Els nens i nenes poden escollir entre diverses activitats a l'EIC. | Cedida

 

EIC Summer School (6-17 anys)

English School: Per als alumnes que vulguin reforçar el seu anglès. Vint hores setmanals al matí, dirigides pels nostres professors nadius amb la temàtica central del circ.

Spanish School: Per als alumnes que vulguin reforçar el castellà o el català. Vint hores setmanals en classes reduïdes.

 

EIC Summer Internacional (9-17 anys): Estades intensives a Anglaterra, França i Alemanya per a l’aprenentatge de l’anglès. Quinze o vint hores setmanals d’anglès a les aules, excursions, convivint amb altres joves estrangers, estades en residències o família.

 

Tota la informació de tots els Summer Programmes que ofereix l'Escola Internacional del Camp la podreu trobar a la seva pàgina web, i si voleu aprofundir sobre les activitats que ofereix cada programa així com les dates en què es desenvolupa cliqueu en aquest enllaç per consultar el programa. Per reservar la vostra plaça podeu trucar al telèfon 977 325 620 o podeu enviar un correu electrònic a eicsummer@escolainternacional.org.
Comentaris

envia el comentari