Señor, dame paciencia i Los vigilantes de la playa, principals estrenes d'aquesta setmana

L'estiu ja és aquí i no només ho indiquen les altes temperatures. Aquesta setmana arriba una d'aquelles estrenes que suposa la confirmació definitiva que arrenca la temporada estiuenca també a les refrescants sales d'Ocine Les Gavarres, un bon lloc per anar per combatre la calor sufocant d'aquests mesos vinents.

  

Abans de repassar l'estrenes, convé explicar que podeu comprar les entrades en línia per a 'Wonder Woman', que arriba la setmana vinent als cinemes i per 'Gru 3', que s'estrena el proper dia 30 de juny. Així mateix, podeu guanyar fabulosos premis del 'Capitán Calzoncillos', promoció que només trobareu a la web d'Ocine.

Los vigilantes de la playa | Cedida

  

'Baywatch: Los Vigilantes de la Playa'. Una de les imatges icòniques dels anys 90 és la de Pamela Anderson enfundada en un banyador vermell corrent per la platja. La mítica sèrie protagonitzada per David Hasselhof arriba ara amb Dwayne Johnson (Mitch Buchannon) i Zac Efron al capdavant i amb més humor de broc gros i una trama despreocupada i estiuenca com a teló de fons. I sí, també hi apareixen David Hasselhoff i Pamela Anderson.

  

 

París puede esperar | Cedida

 

'París Puede Esperar'. Passats els 40, els actors i les actrius reivindiquen sovint productes a mida i d'acord a la seva edat i experiència. No obstant això, molts cops es troben amb històries com aquesta, que, si bé són molt correctes i ben facturades, pequen d'ingenuïtat i de ser massa convencionals i fetes per passar desapercebudes. Diane Lane i Alec Baldwin protagonitzen una comèdia romàntica sobre el redescobriment de la vida, de l'amor o de les aficions després d'anys de matrimoni i de monotonia.

  

 

 

'Señor, Dame Paciencia'. Cóctel explosiu que funcionarà molt bé perquè té tots els ingredients per fer-ho: Actors coneguts de la televisió (Jordi Sánchez de 'La que se avecina', Eduardo Casanova, d''Aída', David Guapo, concursant de 'Tu cara me suena', Rossy de Palma o Antonio Dechent), una promoció bastant potent des de fa ja mesos i una trama que a priori juga amb els tòpics però ho fa de forma simpàtica, esbojarrada i amb ganes d'agradar, no de provocar innecessàriament. Un banquer molt conservador, molt del Real Madrid i molt malcarat es veu obligat a passar un cap de setmana amb els seus fills i les seves parelles a Sanlúcar de Barrameda. La filla està casada amb un català molt culer. La seva altra filla està sortint amb un hippy antisistema i el seu fill surt amb un basc, homosexual i d'origen senegalès. Va en la línia de la recent comèdia espanyola que tant ha contribuït a revitalitzar la taquilla de la producció cinematogràfica estatal.

  

  

Encara en cartell...

  

El caso Sloane | Cedida

'El caso Sloane'. Pel•lícula que apassionarà als amants de les intrigues polítiques tipus 'House of Cards', una sempre solvent Jessica Chastain s'erigeix com a protagonista absoluta d'aquesta història sobre Elizabeth Sloane, una lobbista amb contactes, influència i ambició per aconseguir els objectius que es proposi, a qualsevol preu i per sobre de gairebé tot i tothom. Més enllà dels tòpics, la pel·lícula dirigida per John Madden dibuixa també la fragilitat del personatge i l'enfronta als seus propis principis (si encara n'hi queden) i a la tessitura del sacrifici propi pel bé comú. O és a l'inrevés? Una trama ben treballada i que decau en molt pocs moments i uns secundaris que estan bé però massa enfocats a l'absolut servei de la protagonista. Interessant sobretot pels diàlegs (veure-la en V.O. és una delícia) i per veure en acció una de les millors actrius de la seva generació.

  

Compreu totes les entrades i consulteu sessions i horaris aquí.

 
Comentaris

envia el comentari