Nova sessió nadó a Ocine Les Gavarres amb una de les pel·lícules més divertides de la temporada

Dimarts 11 de juliol arriba la segona sessió nadó a Ocine Les Gavarres després de la bona rebuda de la primera
La primera sessió nadó va ser un èxit | Laia Solanellas

 

Després de l'èxit de la primera sessió nadó a Ocine Les Gavarres, aquest pròxim dimarts dia 11 de juliol a les 17:30 h, el multi cinemes tarragoní ha programat una segona sessió pensada especialment pels pares i mares que volen anar al cinema i compartir l'experiència amb els seus nadons.

 

La iniciativa, pionera a les comarques de Tarragona, consta d'un passi especial de la pel·lícula 'Gru 3, Mi Villano Favorito', en unes condicions òptimes per tal que els nadons puguin gaudir satisfactòriament de l'experiència. La sala està permanentment il·luminada de forma tènue per fer compatible el visionament de la pel·lícula amb tot el que necessiti el nadó. El so és també més baix (60db aproximadament), hi ha aparcament per a cotxes, es poden entrar els porta nadons a la sala i es pot donar de berenar els petits, alletar-los i tenir-los ben atesos en tot moment.

 

A més, el preu és només de 6 € per cada adult i els nadons no paguen entrada. A la primera sessió nadó van participar-hi una vintena de pares i s'espera que aquesta segona sessió compti també amb una bona assistència doncs la idea ha tingut molt bona acollida entre els pares amb fills petits.

 

Les estrenes de la setmana

  

A banda del fenomen cinematogràfic de la temporada que encara podeu veure a Ocine i que us recomanem especialment, Estiu de 1993, aquesta setmana la cartellera escalfa motors amb una altra pel·lícula que de ben segur sorprendrà i molt:

 

 

'Baby Driver'. Una de les sorpreses de la temporada és aquesta pel·lícula d'acció amb tocs còmics sobre Baby, un jove i atrevit conductor especialitzat en fugues que treballa sempre amb una banda sonora molt personal com a via de motivació i per ser insuperable. Quan coneix la noia dels seus somnis vol abandonar la seva vida criminal però l'amo del crim organitzat (Kevin Spacey) no li ho posarà fàcil. Té tots els ingredients per agradar a un ampli ventall d'espectadors i per convertir-se en un dels rebenta taquilles de la temporada.

 

'Llega de noche'. Feia setmanes que no n'arribava cap de les que provoquen ensurts i et mantenen en tensió. Aquí una família arriba a una mansió on es refugia juntament amb la família que hi viu. L'amenaça exterior no serà res comparada a l'amenaça que suposarà una de les famílies vers l'altra.

 

El hombre del corazón de hierro | Cedida

   

'El hombre del corazón de hierro': Rosamund Pike i Jason Clarke protagonitzen aquest thriller històric ambientat al Tercer Reich en el marc de l'operació Anthropoid. Fa no gaire arribava als cinemes precisament "Operación Anthtropoid' sobre el mateix tema. Interessant pels fans de les pel·lícules de base històrica.

  

'Día de patriotas':  Ed Davis, comissari de la Policia de Boston, ha d'investigar els fets de la Marató de Boston l'any 2013, quan l'explosió de diverses bombes va provocar un elevat nombre de víctimes i greus seqüeles als afectats. La investigació el portarà per tota la ciutat per agafar als terroristes responsables dels atemptats. Dirigeix Peter Berg ('Marea Negra', 'Battleship', 'Hanckock').

 

Recordeu que els dimarts al vespre hi ha sessions en versió original d'algunes de les millors pel·lícules de la cartellera i que podeu consultar horaris i comprar entrades en línia aquí.

 

 
Comentaris

envia el comentari