Martin Scorsese i Mario Casas protagonistes de la cartellera de cinema

Fins aquest diumenge dia 8, podeu anar a les sessions matinals d'Ocine Les Gavarres a preu reduït
Monster Trucks | Cedida

 

La cartellera cinematogràfica acumula ja unes quantes pel·lícules d'aquelles que s'han de veure sí o sí doncs són les millors de la temporada i la cursa que ja ha començat aquestes darreres setmanes acabarà amb els Oscar.

Encara fins aquest diumenge vinent dia 8 de gener, exceptuant el dia de Reus, podeu gaudir d'entrades a preu reduït de 4,90 € per a les sessions matinals que Ocine Les Gavarres ha programat durant totes les festes nadalenques. Així mateix, podeu consultar la resta de sessions i preus de tota la cartellera, així com comprar les entrades en línia per evitar cues en aquest enllaç.

Les estrenes d'aquesta setmana són:

 

D- mentes criminales. Comencem amb una comèdia esbojarrada sobre un avorrit conductor d'un furgó blindat que transporta milions de dòl·lars habitualment. La seva companya, de la qual està totalment enamorat, li proposa robar-lo i ell accepta amb l'objectiu de conquerir el seu cor. A partir d'aquí, òbviament, comencen els problemes. Protagonitza Jack Galifianakis i la pel·lícula es pot definir com una comèdia força absurda i descarada però que entreté i aconsegueix el que busca: entreteniment i passar una bona i oblidable estona al pati de butaques.

 

Montser Trucks. Acció, aventura i animació dirigida a tota la família, darrer cartutx dels grans estudis per amortitzar aquestes festes nadalenques. Els coneguts vehicles de rodes gegants són els protagonistes d'aquesta aventura que compta amb les veus originals de Rob Lowe i Danny Glover, entre d'altres.

 

 

Silencio. Feia temps que esperàvem la nova pel·lícula del sempre brillant Martin Scorsese. La crítica en aquest cas, no ha deixat en gaire bon paper aquesta història ambientada a la segona meitat del segle XVII. Dos joves jesuïtes viatge a Japó a la recerca d'un missioner que, després de ser perseguit i torturat, ha renunciat a la seva fe. Ells mateixos viuran el suplici i la violencia amb què els japonesos reben als cristians. Protagonitzen Liam Nesson, Andrew Garfield i Adam Driver, pràcticament no hi ha banda sonora, sinó que el so ambient i els silencis es converteixen en un personatge més de la història. i si bé, és la més arriscada, personal i menys comercial de les propostes del director és precisament per això mateix, la més imprescindible d'aquesta setmana.

 

Train To Busan. Aquesta història ens arriba en el marc del cicle Sitges Tour amb les millors produccions del festival de Sitges 2016.

 

Mario Casas, protagonista de Contratiempo | Cedida

 

Contratiempo El cinema espanyol comença el mes de gener amb la mateixa intensitat amb què va acabar el 2016. Ens arriba aquest divendres un thriller protagonitzat per Mario Casas i José Coronado on un exitós empresari acusat d'un assassinat del qual es declara innocent contracta els serveis de la millor preparadora de testimonis de l'estat. Durant una nit, tractaran de trobar un dubte raonable que l'alliberi de la presó. Però apareix un nou testimoni de càrrec i tota l'estratègia ha de ser recomposta a contrarellotge.

 


Encara en cartell:

Passengers. L'expectativa davant aquesta història protagonitzada pels dos nous "guapos" oficials de Hollywood, Chris Pratt i Jennifer Lawrence (a més de molt bons actors, tot cal dir-ho) era màxima davant la potent campanya promocional que s'ha fet. El plantejament és força original, l'estètica impecable i els dilemes que planteja tenen un enorme potencial a desenvolupar. Les dues primeres parts funcionen molt bé però el desenllaç, sense descobrir res, és precipitat, tòpic i denota una mena de pressa per acabar que en aquest cas, i malgrat que les pel·lícules que passen les dues hores sovint es fan massa llargues (aquesta no arriba als 120 minuts), necessita resoldre millor molts aspectes i tancar la història molt millor del que ho fa per convertir-se en una molt bona pel·lícula. Tot i així, val la pena veure-la perquè es tracta d'un guió original i d'un sci-fi de disseny que deixa força bon gust de boca.
Comentaris

envia el comentari