L'OCine de Les Gavarres oferirà un passi especial del premiat curt reusenc 'Timecode'

Es podrà gaudir del curt en pantalla gran amb motiu de l'imminent gal·la dels Oscars on podria guanyar el premi al millor curtmetratge de ficció
Fotograma d'una escena de 'Timecode', el curtmetratge produït per l'Escola de Cinema de Reus. | ReusDiari.cat

 

Amb motiu de l'imminent gal·la dels Oscars, l'OCine de Les Gavarres ha decidit oferir un passi especial el pròxim dijous 23 de febrer a les 20.00 hores per poder oferir als usuaris la possibilitat de veure la producció reusenca a la pantalla gran. Es tracta d'una oportunitat única, ja que serà l'únic passi que es faci al cinema abans que es reparteixin les estatuetes daurades.

 

En paraules de Josep Eduard Príncep, gerent d'Ocine Les Gavarres, "ens agradaria que aquest passi especial del curtmetratge fos una mostra de suport del territori amb Timecode, de cara a l'entrega dels Oscars d'aquest proper diumenge a la vegada que suposa una bona oportunitat per a tothom el vulgui veure en pantalla gran".


El curtmetratge Timecode està produït per l'Escola de Cinema de Reus, dirigida per Daniel Villanueva,  i ha estat nominat pels prestigiosos premis Oscar en la categoria de curt de ficció. El film està dirigit pel director barceloní Juanjo Giménez Peña i és un treball que ja ha guanyat gairebé 50 premis, entre ells la Palma d'Or al Festival de Cannes. A més, ha guanyat el màxim guardó a Cannes i premis a prestigiosos festivals de Hong Kong, Brasil, Polònia, Suècia o Estats Units entre molts d'altres. Recentment s'ha fet amb el Premi Gaudí al millor curtmetratge de ficció i el Goya en la mateixa categoria.

 

El curtmetratge tracta la relació entre dos guàrdies de seguretat en un aparcament i està gravat a partir de les càmeres de seguretat col·locades al lloc de treball de la parella. Lali Ayuadé i Nicolás Ricchini donen vida als protagonistes d'aquest film que cada cop més gaudeix del reconeixement del públic i la crítica. D'aquesta manera, Timecode entra ara a la carrera per aconseguir l'Oscar. 
Comentaris

envia el comentari