Importants millores estructurals, en imatge i so a totes les sales d’Ocine Les Gavarres

Demà arriba la Sessió Nadó a partir de les 17:30h amb la projecció de Piratas del Caribe V: La venganza de Salazar
Novetats importants a les instal·lacions d'Ocine Les Gavarres | Cedida

 

Ocine Les Gavarres continua imparable amb la seva aposta per tal que anar al cinema esdevingui una experiència inoblidable. En un moment en què les plataformes de Vídeo On Demand tipus Netfilx i HBO estan en ple auge i que cada cop és més fàcil i relativament econòmic gaudir de bon cinema a casa, la cadena de cinemes OCINE té molt clar que perquè la gent continuï anant al cinema cal que el cinema sigui alguna cosa més que veure una bona pel·lícula: es tracta de sentir-la; d'experimentar-la. És per això que amb aquestes cinc millores que recentment ha incorporat Ocine Les Gavarres, les pel·lícules no només es veuen al multicines de Les Gavarres, sino que també es viuen:

 

- Recentment s’han acabat d'instal·lar les grades a les sales 5 i 8. Això vol dir que totes les sales (la 12 està pendent de fer-ho ben aviat) estan distribuïdes en format grada la qual cosa millora notablement l'angle de visionat de les pel·lícules.

 

- L’innovador sistema de graderia que s’ha utilitzat en les noves sales utilitza fusta estructural la qual cosa aporta avantatges constructives tals com la sostenibilitat, la resistència (i a la vegada, la lleugeresa tant de materials com d’estètica) i la durabilitat. A la vegada, la fusta aporta unes condicions acústiques molt més bones que d’altres materials, pel fet que s’absorbeixen les ones acústiques cosa que es tradueix en una reducció important de la reverberació de les ones sonores. Les pel·lícules es senten ara molt millor.

 

- Les butaques són totalment confortables, molt més amples, amb doble braç i amb una molt bona ergonomia. Realment són molt millors que els sofàs i butaques preferits de casa nostra.

 

- S’ha incorporat una altra sala amb so ATMOS, la tecnologia que ja funciona a la sala 10 i que fa que el so de les pel·lícules t’envolti i recorri el complex i circular sistema d’altaveus de la sala, intensificant d'aquesta manera els efectes sonors de les pel·lícules. El nou ATMOS serà a la sala 8, que també projecta 3D amb la qual cosa per primer cop es podrà gaudir de pel·lícules 3D i ATMOS a la vegada.

 

- Pel que fa a les pantalles també s’han renovat i s’ha posat un processador CP750 a 10 de les sales. Això significa que ara Ocine Les Gavarres disposa dels equipaments amb so més innovadors i espectaculars de la zona.

 

Si fa temps que no aneu a Ocine Les Gavarres, no us perdeu la nova experiència de veure-hi una pel·lícula. Redescobrireu la captivadora experiència mágica de deixar-vos endur per la màgia del cinema.

 

 

Aquest dijous arriba la Sessió Nadó

Aquesta setmana hi ha un esdeveniment destacat a Ocine Les Gavarres i és que aquest dijous a les 17.30h es fa la primera sessió nadó de la demarcació,  amb una projecció de Piratas del Caribe Vpensada perquè els pares i mares puguin anar al cinema acompanyats dels seus nounats. Amb totes les comoditats per al màxim confort de pares i nadons, està pensada per infants de 0 a 1 anys i el preu és de 6€ per adults. Els infants entren gratis. Aquí podeu reservar les vostres entrades.

 

Les estrenes de la setmana

Setmana de treva i per agafar impuls per la temporada estiuenca que arrenca moguda a partir del divendres dia 9, aquestes són noves pel·lícules que podreu veure a partir de divendres al cinema:

 

Nur y el templo del dragón | Cedida

 

'Nur y el templo del dragón'. Pel·lícula de dibuixos animats dirigida per JuanBa Berasategui ambientada a Xina i que ens explica la història de Nur i els seus pares a partir del moment en que es traslladen a viure al país. Visiten un immens parc d'atraccions en una festa d'aniversari i el protagonista de la festa desapareix. A partir d'aquí, entren a l'univers màgic i laberíntic del drac amb els enigmes i perills que això comporta. L'estètica de la pel·lícula és força original.

 

La promesa | Cedida

 

'La promesa'. Cinema històric protagonitzant per Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, Christian Bale i Daniel Giménez Cacho i amb producció hispano-americana. Narra la història d’un metge que arriba al sud de Turquia l’any 1914 per treballar-hi. Allà coneix un periodista i una artista d’origen armeni mentre Turquia i Alemanya s’alien i comença la violència. La medicina s’haurà de convertir en pura supervivència. 

 

'Mil cosas que haría por ti'. Comèdia esbojarrada amb Peter Vives, Cristina Brondo,Jordi Vilches, Carmina Barrios i Peyu al capdavant. A partir d’una ruptura sentimental, l’intent per salvar la relació es complica amb policies, mafiosos, robatoris, embolics i rialles. 

 

Richard Gere protagonitza una de les estrenes de la setmana | Cedida

 

'Norman, el hombre que lo conseguía todo'. Richard Gere es deixa veure molt poc en pantalla darrerament. Torna ara amb aquesta història sobre un home de negocis poc afortunat que es fa amic d’un polític jove i en hores baixes. Tres anys més tard, quan aquest polític es converteix en un líder mundial influent, la vida de Norman canvia dramàticament. Tant en positiu, com en negatiu.

 

Encara en cartell...

 

No sé decir adios | Cedida

 

'No sé decir adiós'. Passa una mica desapercebuda l’òpera prima de Lino Escalera tot i ser la gran triomfadora del passat Festival de cinema de Málaga. Es tracta d’una mirada austera, realista i gens melodramàtica a la malaltia, a l’actitud davant la mort imminent d’un familiar i a les relacions familiars que massa sovint s’enquisten en el silenci, les coses que no es diuen i els sentiments adormits. Tres interpretacions fantàstiques (Nathalie Pozas, Lola Dueñas i Juan Diego) centren la complexament senzilla trama de la pel·lícula i plantegen a l’espectador gairebé tantes preguntes com respostes a la vegada que el posen davant un mirall on pot identificar-se amb moments, sensacions i pensaments que tots hem viscut algun cop. Sense arribar a les seves dosis de dramatisme (precisament l’èxit aquí rau en no fer-ho) el debut de Lino Escalera seria molt comparable al que l’any 1999 va protagonitzar Benito Zambrano amb 'Solas'.

Tota la informació complementària i de servei que necessiteu abans d'anar al cinema, la trobareu aquí
Comentaris

envia el comentari