Guanyeu premis de cinema amb els concursos de l'estiu d'Ocine

Aquesta setmana arriba a les cartelleres la tercera part d'una saga que va tornar a la vida el 2011 i que es trova ara en plena forma

A més de gaudir del millor cinema de l'estiu, amb Ocine podreu guanyar un munt de premis de cinema participant als diversos concursos i promocions que tenen actius. Per exemple: podeu guanyar una estança d'aventura a Andorra amb la vostra entrada de Cars 3. També podreu guanyar regals de 'La Guerra del Planeta de los Simios' per als més aventurers tals com una gorra, una samarreta, un suport per a móvil, una llanterna, un set de supervivència o una cantimplora.

 

Si sou més de cotxes i us ha encantat Baby Driver, podeu guanyar tots els accessoris que porta el protagonista (samarreta, bossa, ulleres Hawkers i auriculars) participant en aquest sorteig i finalment, els més petits de la casa estan també d'enhorabona perquè amb Gru 3 es poden emportar imants, sets de papereria o clauers dels seus personatges preferits.

 

Repassem tot seguit, les noves pel·lícules que podreu veure aquesta setmana a Ocine:

 

 

 

 

  

'La guerra del planeta de los simios'. El que semblava impossible després de fracassos anteriors (el més sonat, el de Tim Burton l'any 2001) es va produïr. L'any 2011. 'El Origen del Planeta de los Simios' revitalitzava la història d'enfrontament entre l'home i el simi després de l'èxit icònic de la pel·lícula original protagonitzada fa gairebé 50 anys per Charlton Heston. Després va venir 'El Amanecer del Planeta de los Simios' on els simis intel·ligents s'organitzen i esdevenen una tribu que ha de lluitar contra els humans per la seva supervivència. Ara, la guerra continua en aquesta nova entrega de la saga. Molt destacables els simis (amb Andy Serkis al capdavant dotant de realisme i profunditat el simi protagonista) i el fons de la història: les lluites per la supervivència i els intents (massa cops frustrats) d'entesa entre ambdós bàndols. Qui guanyara en aquesta (suposada) batalla final?

 

 

 

Cars 3 | Cedida

 

 

  

  

'Cars 3'. Un nou exemple d'allò que diuen: "si una cosa funciona, no cal canviar-la". 'Cars' i 'Cars 2' van assolir els seus objectius: molts diners, entreteniment, més diners amb tot el merchandising relacionat i una història que atrapa a grans i petits amb intel·ligència i molt bones intencions. La tercera part ens explica noves aventures del llegendari Rayo McQueen, en aquest cas amb l'ajuda d'una mecànica de carreres que l'ajudarà a tornar a la competició que tant estima.

  

 

'Su mejor historia'. Gemma Arterton protagonitza aquesta comèdia amb tocs dramàtics i reivindicatius sobre una noia a la qual contracten per donar un "toc femení" al guió de pel·lícules de propaganda bèl·lica en plena guerra. Amb la moral del país en joc, l'equip de rodatge s'esforça per trobar una pel·lícula que arribi als cors de la nació.

 

'Cita a ciegas con la vida' Comèdia motivacional que ens arriba des d'Alemanya, sobre un estudiant gairebé cec i els esforços que fa per assolir el seu objectiu laboral (i vital): aconseguir treballar en un hotel de luxe.

 

  

Encara en cartell...

 

 

Estiu 1993 | Cedida

 

 

  

'Estiu 1993'. Impressionant pe la seva senzillesa, sinceritat i emotiu tractament del drama, el debut de Carla Simón a la direcció és una de les històries més sensibles, ben explicades i humanes del que portem de temporada cinematogràfica. Basada en una història autobiogràfica (la directora va perdre la seva mare, víctima de SIDA, als sis anys, dos anys després de perdre també el seu pare a causa de la mateixa malaltia). L'estiu del 93, va anar a viure amb els seus tiets i va haver d'aprendre a entendre, comprendre i conviure amb la nova situació, amb el dolor i amb la desorientació que tal drama pot provocar a un infant. Gairebé cap punt negatiu a la història: les interpretacions són immenses (Laia Artigas, Bruna Cusí, David Verdaguer... tots estan de premi), el tractament del canvi, els silencis, la importància de l'entorn,  la naturalitat del procés d'adaptació, el dol infantil i les reaccions que provoca... tot és d'una honestedat aclaparadora que queda a la retina i al record amb molta força, serenitat i sense dramatismes innecessaris. Esperem que quan arrenqui la temporada de premis, no quedi en l'oblit.

 
Comentaris

envia el comentari