Gener terrorífic a Ocine Les Gavarres amb les millors pel·lícules del Sitges Festival 2016

Les millors pel·lícules del festival de cinema fantàstic i de terror es podran veure a partir del 4 de gener al multi sales tarragoní
Somnia, una de les pel·lícules que es podran veure al cicle | Cedida

 

Ocine Les Gavarres estrena el 2017 amb un interessant cicle que farà les delícies dels amants del cinema fantàstic i de terror i de tots aquells seguidors del Festival de Cinema de Sitges.

 

  

Juntament amb la distribuïdora A contracorriente Films, comença el dia 4 de gener el Sitges Tour amb la projecció al multi cinemes tarragoní de cinc de les millors pel·lícules de la darrera edició del Festival de Sitges.

 


Les pel·lícules que conformen el cicle són:


Train to Busan. Estrena el 4 de gener. Guanyadora dels premis de millor director i millors efectes visuals, és la gran sensació del cinema coreà d'enguany. Una pel·lícula de zombies on un pare i la seva filla viatge en un tren que es veu assetjat per una plaga de zombis. Els passatgers van caient...


La autopsia de Jane Doe. Estrena el 13 de gener. Intriga i misteri arran de l'arribada del cadàver d'una jove a la funerària d'un petit poble. Aparentment no hi ha causa clara de la mort però a mesura que avança el film es van descobrint terrorífics i inquietants fets.


Shin Godzilla. Estrena el 20 de gener. Nova adaptació i aventures del conegut monstre, icona de l'univers nipó. Pels amants del gènere i del monstre que ressuscita al Tòquio actual.


Somnia. Estrena el 27 de gener. Una parella que va perdre el seu fill en un accident adopten un nen de 8 anys que té un do (o maledicció, depèn de com es miri): quan s'adorm, el que somia es fa realitat, tant les coses bones com les dolentes.

 


Melanie, The girl with all the gifts. Estrena el 3 de febrer. Una altra de zombis, però des d'una òptica diferent, més analítica i reflexiva. Protagonitzen Glenn Close i Gemma Arterton.


Les entrades per cada projecció costen 7 € però hi ha un abonament per les 5 pel·lícules per només 25 €. Les pel·lícules es projectaran en versió original.Comentaris

envia el comentari