Èxit de la primera 'sessió nadó' a Ocine Les Gavarres

Els espectadors de la sala 14 d'Ocine a Les Gavarres van canviar per un dia amb pares i nadons a les butaques
Els espectadors de la Sala 14 van canviar d'aspecte per un dia. | Laia Solanellas

 

Quan s'és pare o mare no és tasca fàcil poder anar al cinema, i encara és més impossible si el fill o filla és un nadó, ja que entre d'altres motius, no poden entrar a les sales. Ocine Les Gavarres va dur a terme ahir amb molt d'èxit la primera de les moltes sessions que tenen previstes especials perquè també puguin gaudir de la gran pantalla les famílies senceres amb una 'Sessió Nadó' destinada a aquest tipus de públic. Aquest dijous les taquilles d'Ocine no tenien l'aspecte habitual: cues de cotxets amb els seus inquilins nadons acompanyats dels pares que, il·lusionats retiraven la corresponent entrada per gaudir d'una nova experiència en família. En total van ser 51 espectadors que van poder viure l'esdeveniment —32 adults i 19 nadons—.


Hi havia emoció, no només entre els assistents, sinó també entre l'equip d'Ocine Les Gavarres, que havia preparat amb molt d'amor aquest esdeveniment. Sala 14: tot a punt perquè comencin a arribar els espectadors. El film escollit per aquesta primera edició de la 'Sessió Nadó' és la nova entrega de 'Piratas del Caribe' perquè els pares puguin desconnectar durant una estona amb un 'blockbuster'. A la cua per comprar crispetes es fa estrany veure com els cotxets són els elements principals, i amb molt més silenci del que es podia esperar, comencen a arribar les famílies. La primera parada és inevitable: molts passen —ja sigui per ubicar-lo o per ja fer-ne ús— per la zona canviador que s'ha habilitat en un dels lavabos, i un cop preparats entren cap a la sala.

 

Els pares van voler immortalitzar el moment. | Laia Solanellas

 

Al primer cartell que hi ha s'hi llegeix 'Cotxets', i poc a poc s'hi van acumulant aquests vehicles de quatre rodes. Nadons amb poques setmanes de vida, mesos i algun d'any són els protagonistes d'aquesta sessió i com a tal, la sala s'adapta a ells: més llum i el so molt més baix, a 60dB perquè tothom estigui còmode. Un cop tothom ha aparcat el cotxet, ha agafat la bossa amb els estris corresponents i està assegut, comença l'espectacle. Encara que sembli difícil de creure, hi ha silenci a la sala. Els pares i mares, en finalitzar el film, van valorar molt positivament l'experiència, és per això que des d'Ocine Les Gavarres ja s'està pensant en la segona edició de la 'Sessió Nadó', que en un principi serà amb el film GRU 3.


A la cua de les taquilles s'hi van poder veure diversos cotxets. | Laia Solanellas
 
El film de la 'Sessió Nadó' va ser la nova entrega de 'Piratas del Caribe'. | Laia Solanellas

 

 Comentaris

envia el comentari