Els simpàtics Minions tornen a la gran pantalla aquest divendres

El proper dimarts 11 de juliol a les 17:30 h. arriba la següent sessió nadó a Ocine Les Gavarres amb la projecció de la pel·lícula 'Gru 3: Mi villano favorito'
Gru 3, Mi villano favorito | Cedida

 

Aquesta setmana arriba a les cartelleres d'Ocine una de les estrenes d'animació més divertides d'aquest principi d'estiu, 'Gru 3, Mi villano favorito', tercera entrega d'aquesta saga protagonitzada per un "dolent" molt simpàtic i de molt bon cor. La saga també ha donat a conèixer els Minions, aquests personatges grocs i tan simpàtics que,si bé no arriben als nivells de popularitat d'altres icones infantils com 'Frozen', 'La Patrulla Canina' o 'Peppa Pig', també compten amb una bona legió de seguidors entre els més menuts de la casa.

  

'Gru 3' segueix la línia de les dues anteriors i agradarà al públic familiar amb canalla. Aquí teniu cinc curiositats sobre aquests simpàtics personatges que de ben segur no sabíeu i que faran que us mireu la pel·lícula amb uns altres ulls:

 

- Parlen una mescla de francès, espanyol, anglès i italià amb paraules extretes del rus i del coreà. Una bona manera que els petits practiquin idiomes...

  

- Pierre Coffin, un dels directors, és també qui posa la veu als animalets en les diferents pel·lícules de la saga. Ha arribat a posar veus diferents a més de 900 Minions.

 

- En una primera versió de Gru, els Minions eren més musculosos i no tenien nom propi A partir d'aquí i per fer el Gru més humà van donar nom als seus ajudants, van aparèixer les ulleres i la roba blava, el color groc i la forma rodona. Costa ara imaginar-los d'una altra manera.

 

- Només tenen tres dits, el que més els agrada menjar són els plàtans i el gelat i només hi ha cinc tipus de pentinat per a tots els Minions (inclòs el cap calb, el més habitual).

  

- La primera part de la saga va recaptar 543 milions de dollars i la segona, més de 900. Sembla que aquesta tercera part podria batre un nou rècord.

  

Podreu gaudir d'aquesta pel·lícula en ATMOS, 3D i en català a partir d'aquest divendres. A més, el proper dimarts 11 de juliol, a les 17:30h hi ha programada una sessió nadó amb aquesta pel·lícula després de l'èxit de la primera sessió especialment pensada pels pares i mares amb nadons que es va fer a Ocine Les Gavarres fa unes setmanes.

 

A més de la tercera part d'aquesta saga, aquesta setmana també arriben a les sales tarragonines:

 

Un don excepcional | Cedida

 

'Un don excepcional'. Drama que ens arriba dels Estats Units i que protagonitza Chris Evans (Capitán América). Un pare solter que cria a la seva filla de set anys es veu sobrepassat per l'espectacular domini de la nena amb les matemàtiques, un talent poc corrent i que li impedeix viure amb normalitat. La mare del protagonista vol potenciar el talent de la nena i això suposaria separar-la del seu pare. Les tensions familiars no tardaran a aparèixer.

 

Estiu 1993 | Cedida

 

 

  

'Estiu 1993'. Frida, una nena de sis anys, afronta el primer estiu amb la seva nova família adoptiva després que la seva mare mori. La nena ha d'aprendre a encaixar en un nou món i en un nou entorn i no li serà fàcil. Producció intimista, dura però tindrà a la vegada.

 

  

Encara en cartell...

 

 

La Momia | Cedida

 

 

 

  

'La Momia'. Si bé Tom Cruise l'acostuma a encertar quan tria projecte, en aquest cas, l'invent de ressuscitar La Momia resulta un absolut fracàs. La pel·lícula compta amb un parell d'escenes d'acció que encara s'aguanten bé però la resta és un deliri sense sentit, amb un argument pobre, poc treballat i que es perd en massa intents de justificar històricament el que se'ns explica. Ningú demana rigor i seriositat en una història d'aquestes característiques sinó passar una bona estona, distreure's i veure bons efectes especials. I no se'n surt en cap d'aquests aspectes. Pel·lícula fosca (literalment, falta llum) que no amaga uns efectes especials de pa sucat amb oli, personatges sense cap tipus de profunditat i una trama avorrida, previsible i que perd l'interès a mesura que avança el metratge. En positiu, Russel Crowe i el seu paper de Dr. Jekyll i Mr. Hide (esperem que ben aviat tingui pel·lícula pròpia) i el fet que aquesta història pot suposar l'inici del retorn als cinemes dels clàssics d'Universal Pictures (Drácula, Frankenstein o l'Home Invisible) seguint el model de Disney amb Marvel i de Warner amb DC.

 

 

  

A més de les estrenes, el pròxim dimecres dia 5 clou la temporada d'òpera en directe amb 'La Bohème' de Puccini des del teatre Antico de Taormina a partir de les 20:30 h.

 

 

  

Podeu consultar totes les sessions, comprar entrades en línia i ampliar informació de la cartellera aquí.

 

 

 

 

 

 
Comentaris

envia el comentari