Els àpats d'empresa, protagonistes de la cartellera de cinema

Sis estrenes aquesta setmana, repartides entre dimecres i divendres, a la cartellera d'Ocine Les Gavarres
El editor de libros arriba aquest dimecres als cinemes tarragonins | Cedida

 

Aquesta setmana de macro pont, les estrenes al cinema arriben dimecres, aprofitant així un primer llarg cap de setmana. A les estrenes que comentem a continuació, podeu veure també a Ocine Les Gavarres altres històries com 1898. Los últimos de FilipinasAliados o La llegada que continuen exhibint-se al multisales tarragoní i ho faran, almenys fins a les festes nadalenques.


 

Fiesta de Empresa. Comèdia que arriba al moment just i en paral·lel als sopars i dinars d'empresa que omplen els restaurants aquests dies. Una comèdia protagonitzada per Jennifer Aniston i Jason Bateman sobre una empresa que pretén tancar una de les seves filials. Per evitar-ho, els treballadors decideixen organitzar una festa nadalenca per tal que un client important es fixi en ells i poder remuntar. La festa, però se'ls en va de les mans amb conseqüències imprevisibles. Vindria a ser Resacón en las Vegas però en versió empresarial i nadalenca i amb un punt més d'humor negre.
 
 

El editor de libros. Una història biogràfica d'estètica clàssica i tons pastel, ens explica la relació entre l'editor de llibres Max Perkins, descobridor entra d'altres de Fitzgerald, Hemingway o Wolfe i Thomas Wolf a la vegada que s'erigeix com un homenatge a la figura del primer i a la seva tasca per apropar la millor literatura al gran públic. El planter d'actors és d'alt nivell (Jude Law, Colin Firth, Nicole Kidman o Laura Linney) i el director, novell però amb una àmplia experiència en teatre (Michael Grandage). Interessant de descobrir.
 
 

Hasta el último hombre. Drama bèl·lic dirigit per Mel Gibson que narra la història de Desmond Doss, un jove metge militar que participà en la Batalla d'Okinawa durant la II Guerra Mundial i es va convertir en el primer objector de consciència de la història americana en rebre la Medalla d'Honor del Congrés. Si us va agradar el realisme extrem de La Pasión de Cristo us agradarà també aquesta biografia en la qual la recreació de la batalla és altament violenta obsessiva amb plasmar la duríssima realitat de la guerra. 
 
 

Paterson. Jim Jarmusch dirigeix aquesta pel·lícula que va entusiasmar al darrer festival de Cannes però que sens dubte, pot tractar-se d'una història un pèl difícil pel gran públic. Amb una trajectòria irregular i amb segell propi (Dead Man, Flores Rotas o Los límites del Control) Jarmush explora ara la vida quotidiana a través d'un conductor d'autobusos amb ànima de poeta que observa poesia i sensibilitat en moments, converses, imatges...
 
 

A més, a partir de divendres podreu també veure a Ocine Les Gavarres:

 

Las apariencias engañan: Comèdia que ens explica com una parella amb una vida molt normal descobreix que els seus nous i meravellosos veïns no són el que semblen sinó que són espies que treballen pel govern. Protagonitzen dues de les estrelles emergents de Hollywood (Gal Gadot i Isla Fisher).

 

Migas de pan: coproducció uruguaiana-espanyola protagonitzada per l'excel·lent actriu Cecilia Roth en el paper de Liliana Pereira, qui retorna a Montevideo després de molts anys d'absència per assistir a la boda del seu únic fill. Liliana s'enfronta al retorn a casa i a l'horror dels records després d'haver estat una de les preses de la dictadura uruguaià, amb presó i tortures a la dècada dels setanta. La pel·lícula està inspirada en fets reals


Encara en cartell:

Molts animals fantàstics a la darrera pel·lícula de l'imaginari Harry Potter | Cedida


Animales fantásticos y donde encontrarlos. Prometia molt la nova pel·lícula de la saga Harry Potter (transcorre 70 anys abans però en manté l'estètica, els plantejaments argumentals y bona part de l'imaginari); prometia molt de tot: aventures, grans personatges, l'inici d'una saga fabulosa i inspiradora... Si bé es poden destacar en positiu certes seqüències plagades d'imaginació i bons efectes especials (la presentació de les bèsties en el seu habitat) i un actor secundari que és sens dubte el millor de la història (Dan Fogler) la pel·lícula té gairebé tots els defectes que se li poden atribuir a una producció d'aquestes característiques: un argument inexistent, un personatge protagonista inexpressiu i gens carismàtic, uns dolents de manual i sense cap tipus d'interès més enllà de ser un contrapunt de guió necessari per justificar la història i una durada excessiva a la qual li sobren tres quarts d'hora bons de metratge. Si la saga ha de continuar per aquesta línia, perdrà molts adeptes pel camí.

 

Consulteu horaris i compreu les entrades en línia per estalviar-vos cues a la web d'Ocine Les GavarresComentaris

envia el comentari