El doble de Leonardo DiCaprio, protagonista de la cartellera d'aquesta setmana

Alden Ehrenreich, protagonista de 'La excepción a la regla'   | Cedida

 

Després de la impressionant arrencada de 'Fast&Fourious 8' aquesta Setmana Santa (millor estrena de la història, desbancant 'Star Wars: el despertar de la fuerza' i aconseguint 532,5 milions de dòlars el seu primer cap de setmana) torna la taquilla d'Ocine a la normalitat amb una setmana d'estrenes on no hi ha cap pel·lícula d'aquelles que tothom espera però no per això deixem de trobar-hi alguna proposta molt interessant de descobrir:

 

John Wick 2 | Cedida

 

  

'John Wick. Pacto de Sangre'. Noves aventures del llegendari assassí John Wick interpretat per Keanu Reeves (es prodiga poc pel cinema, la qual cosa fa que veure'l a la pantalla gran s'hagi convertit en un esdeveniment i una operació de màrqueting en si mateix). Wick ha de ressorgir per un antic soci immers en un complot per controlar la germandat internacional d'assassins. Acció, thriller i foscor en la nova i esperada aventura del personatge.

 

'Amar': Història d'amor passional i amb tocs dramàtics entre Laura i Carlos, que s'estimen amb absoluta intensitat com si cada dia fos l'últim. Aquesta intensitat fa que un any després de l'inici de la seva relació els separi. Protagonitzen Natalia Tena, Nacho Fresneda i Gustavo Salmerón.

 

'La profesora'. Pel·lícula interessant que s'ha passejat per festivals menors però aconseguint èxit de crítica i públic. Arriba des d'Eslovàquia i ens explica la història de l'arribada d'una nova professora a una escola dels suburbis de Bratislava. Les sospites que pertany al Partit Comunista, l'intent de suicidi d'un dels alumnes i el convenciment del seu comportament corrupte alerta pares i professors i converteixen la presència de la professora en una amenaça i un desafiament per tota la comunitat educativa.

 

 

  

'La excepción a la regla'. Drama romàntic dirigit i protagonitzat per Warren Beatty després de 16 anys sense fer d'actor i 19 sense dirigir res. Es tracta d'un biopic sobre el multimilionari Howard Hugues mesclat amb la història d'amor del seu xofer i d'una noia que vol ser actriu. Velles glòries com Alec Baldwin, Annette Bening, Candice Bergen o Mathew Broderick apareixen en aquesta història que evoca els clàssics del cinema dels anys 50 i que suposa la presentació d'Alden Ehrenreich, el proper Han Solo i (per molts) el doble de Leonardo DiCaprio.

 

'Los Superhéroes'. Aquesta pel·lícula d'animació ens arriba des de Corea del Sud i explica la història un mecànic de part d'atraccions que vol demanar matrimoni a la seva nòvia però no s'atreveix. Mentrestant una banda de malfactors volen destruir la ciutat. El mecànic i tres dels robots del parc d'atraccions hauran d'evitar-ho a la vegada que haurà de fer front a les seves pors i fer un pas més en la seva relació.

 

Encara en cartell:

El bar | Cedida

 

 

  

'El bar'. Álex de la Iglesia és d'aquells directors que agrada o enrabia a parts iguals. No hi ha terme mitjà i quan ha intentat fugir dels seus excessos i situar-se en una zona més estable i menys esbojarrada ('800 balas', 'Crimen ferpecto' o 'La Chispa de la Vida') no li ha acabat de sortir bé. Entroncant directament amb 'La Comunidad' i 'Las brujas de Zugarramurdi', 'El Bar' s'erigeix com una història de múltiples protagonistes, molt ben interpretada (Machi, Pávez, de la Rosa i Suárez estan molt bé) i que comença amb una premissa interessant i prometedora. No obstant això, la història cau pel seu propi barranc un cop coneixem el motiu de tot plegat i acaba allargant-se molt més del necessari i evolucionant molt menys del que esperàvem al principi. No és ni molt menys la millor pel·lícula del director ni aporta res de nou al que ha rodat fins ara. I és que quan es defineix un estil tan propi i marcat costa innovar sense perdre'n l'essència. Sens dubte, de la Iglesia té un repte important sobre com fer evolucionar la seva carrera a partir d'ara sense caure en la repetició i en l'avorriment.

 

A banda de les estrenes, que arriben divendres, aquest dijous dia 20 també podreu veure en un passi únic a les 20:15 'My Italy', un homenatge a Itàlia en forma de concert d'hora i mitja de durada protagonitzat pel tenor Jonas Kaufmann. Un repàs als èxits musicals de tenors com Enrico Caruso o Lucio Dalla, en un impressionant concert enregistrat al teatre Carignano de Torí amb la col·laboració de l'Orchestra Sinfonica nacional della RAI

 

Totes les entrades en línia i horaris els trobareu a la web d'Ocine.

 
Comentaris

envia el comentari