El càsting musical més sonat arriba al pati de butaques

Ocine Les Gavarres estrena demà les sessions matinals nadalenques a les 12:00 del migdia
Pixi Post y los genios de la Navidad | Cedida

Repassem tot seguit les estrenes cinematogràfiques d'aquesta setmana a Ocine Les Gavarres.

Destacar abans que podeu tornar a veure als cinemes tarragonins les pel·lícules amb més nominacions als Goya 2017, Tarde para la ira (imprescindible, de les millors de l'any), El hombre de las mil caras (molt interessant, sens dubte) i Que Dios nos perdone (unes interpretacions magnífiques). Una espectacular trilogia de cinema negre que corona un notable any de cinema espanyol.

 


Destacar també que teniu sessions matinals a Ocine Les Gavarres a partir d'aquest divendres a les 12:00 amb totes les pel·lícules infantils que hi ha a la cartellera però també amb històries com Rogue OneBelleza Oculta, Assassin's Creed o Villaviciosa de al lado. El dia de Nadal no hi ha matinals ni tampoc primera sessió de la tarda i el dia 24 a la nit, no hi ha sessions de nit.
Les novetats d'aquesta setmana són:


Assassin's Creed: No sabem si això acabarà essent el principi d'una saga o només un homenatge al conegut videojoc homònim. Recursos perquè triomfi, no n'han estalviat. Michael Fassbender protagonitza aquesta història d'acció, ciència ficció i un punt de terror on el protagonista comença a viure les aventures d'un avantpassat seu, a l'Espanya del segle XV. A partir d'aquí, societats secretes, poders extraordinaris i una trama que s'allarga fins al present fan la resta, juntament amb bons efectes especials, lluites explosives i molta acció.

 

Belleza oculta | Cedida


Belleza Oculta. Aquesta història pretén tocar la fibra sensible de l'espectador amb Will Smith en el paper d'un publicista tocat per una forta tragèdia personal que s'abstreu completament de la vida i és incapaç de tirar endavant. Els seus amics ideen una dràstica estratègia per ajudar-lo a sortir del pou mentre ell es dedica a escriure cartes a l'Amor, a la Mort i al Temps. Aquestes cartes comencen a rebre respostes inesperades. Destacable el planter d'intèrprets: a banda d'Smith hi trobem Helen Mirren, Edward Norton, Kate Winslet, Keira Knightley o Naomie Harris.

 


¡Canta!. Aquesta pel·lícula s'estrena aquest dijous mundialment, també a Tarragona. Dels creadors dels Minions o Mascotas arriba aquesta entretinguda proposta ambientada en un món com el nostre on en comptes de persones hi ha animals. Un teatre a les portes del tancament inicia un càsting per trobar la millor veu de la ciutat. Això ens permet conèixer una sèrie de personatges peculiars, cinc dels quals arribaran a la gran final. A banda de cantar, l'experiència vital dels protagonistes és també un element important a tenir en compte. Cinema d'animació per tota la família.


Pixi Post y los genios de la Navidad: pel·lícula d'animació espanyola sobre un Fòrum de Genis del Nadal que fa molts segles va expulsar un geni anomenat Monopolish per haver intentat acaparar tots els nens del món i convertir-se en l'Únic Geni. Monopolish s'ha amagat entre els humans i tornar ara per convertir tots els genis en anuncis comercials i convertir-se ell en Geni Únic. Pixi Post, una jove elf ho haurà d'impedir. Amb aquest argument tan surrealista, aquesta història és la típica pel·lícula que no sobreviurà a aquestes dates.


Recordeu que podeu consultar tots els horaris i comprar entrades aquí.

Bon Nadal i bon cinema!

 Comentaris

envia el comentari