Aquest diumenge, cinema gratis per tota la família a Ocine Les Gavarres

A més de les pel·lícules hi haurà pinta cares pels més petits i moltes sorpreses més en la festa d'aniversari del Centre d'Oci Les Gavarres

 

Ocine Les Gavarres està preparant una jornada molt especial per aquest diumenge dia 25 de juny, l'endemà de Sant Joan. Es tracta d'una sessió matinal de cinema completament gratuïta que començarà a les 12 del migdia i a la qual es podrà accedir sense cost i fins a esgotar l'aforament.

 

A banda de la sessió de cinema hi haurà també algunes activitats infantils de petit format com per exemple pinta cares o altres sorpreses que el multi sales tarragoní està acabant d'enllestir

 

Entre les pel·lícules que s'hi podran veure n'hi haurà d'infantils però també d'altres de tipus més familiar i pensades per a tots els públics. D'aquesta manera, El Centre d'Oci Les Gavarres aposta un any més per apropar el cinema a tota la família i per celebrar una festa d'aniversari on les pel·lícules i sobretot, les famílies, són les grans protagonistes. Trobareu totes les pel·lícules que hi podreu veure, aquí.

 

Seguidament, repassem les estrenes que arriben aquest divendres a les sales de cinema tarragonines.

 

 

 

'Wonderwoman'. Com passa amb les estrenes de les grans pel·lícules de superherois, l'expectació torna a ser màxima amb l'arribada als cinemes d'aquesta heroïna de l'univers DC. Gal Gadot es posa a la pell de WonderWoman, qui abans va ser Diana, princesa de les amazones i entrenada per convertir-se en una guerrera invencible que ha de salvar el món i acabar amb la guerra. Un pilot (Chris Pine)  l'ajudarà a descobrir el seu veritable poder... i també el seu destí. La campanya de promoció de la pel·lícula per part de Warner ha estat espectacular i de moment, les crítiques, la deixen en bastant bon lloc. Serà doncs, si tot va com sembla, l'inici d'una nova saga d'acció.

 

Hermanos del viento | Cedida

 

'Hermanos del viento'. Drama sobre l'esperança que ens arriba d'Àustria i que juga amb la metàfora de dues cries d'àliga, la més forta de les quals, farà fora la més dèbil del niu. En paral·lel, el nen protagonista veu com el seu pare cau en una depressió arrel de la mort de la seva mare. El fill es sent culpable d'aquesta mort. Troba la cria d'àliga que sense ell no podrà sobreviure. I la comença a cuidar en secret. Sobreviurà? I ell, trobarà el seu destí a la vida?

 

'La casa de la esperanza'. Jessica Chastain, a qui encara podeu veure a 'El caso Sloane', es posa ara a la pell d'Antonina, qui juntament amb el seu marit, guàrdia del zoo de Varsòvia, ajuda a escapar un bon nombre de jueus emmig de la brutal invasió de Polònia per part de l'Alemanya nazi. Basada en la novel·la "La casa de la buena estrella", aquesta commovedora història farà les delícies dels espectadors als quals els agrada el cinema ambientat a la Segona Guerra Mundial.

 

Maudie | Cedida

 

 

'Maudie,el color de la vida'. Ethan Hawke i Sally Hawkins protagonitzen aquesta història de superació sobre Maudie,una jove amb artritis reumatoide que des de la seva infantesa vol ser independent, viure lluny de la seva família i ser artista. La pel·lícula es basa en la vida de la famosa artista canadenca, Maud Lewis.

 

'Selfie': Òpera prima de Víctor García León, de plena actualitat davant dels infinits casos de corrupció que afecten la classe política actual. El protagonista d'aquesta història, rodada en format de fals documental és Bosco, fill d'un polític corrupte. Arrel de la detenció del seu pare, es veu privat de tots els luxes de la seva vida a La Moraleja i el seguim en un viatge emocional, social i personal fins que acaba okupant una casa a Lavapiés i buscant feina a qualsevol preu. Retrat en clau d'humor però amb un fort component crític de la societat espanyola actual.

 

Encara en cartell...

 

Déjame Salir | Cedida

 

'Déjame salir'. S'ha parlat molt d'aquest experiment cinematogràfic a mig camí entre el terror (poc), l'humor (intel·ligent i amb un punt d'àcida crítica social a la doble vessant de la progressia nordamericana, el millor de la història) i l'inquietant univers que va dibuixant la pel·lícula amb una trama in crescendo que s'acaba convertint en un festival de vísceres i en una paròdia de si mateixa, sense perdre en cap moment el sentit de la crítica i del missatge que ens vol transmetre. Tot arrenca quan un noi (negre) visita la casa familiar de la seva nòvia per conèixer els seus sogres i passar-hi un cap de setmana. Des del primer moment descobreix que allà hi passa alguna cosa extranya i que davant la correcció i la simpatia del matrimoni s'hi amaga alguna cosa terribe i fosca. La pel·lícula es deixa veure molt bé i deixa una sensació extranya al cos, que va millorant amb el pas dels dies. I, sense ánims de fer cap spoiler, corre per la xarxa informació d'un final alternatiu que es va descartar buscant la correcció política i la sensatesa. Sens dubte, i després del to de tota la història, el final descartat hagués estat rodó.

 
Comentaris

envia el comentari