Un taxista agredeix un company a Cambrils

Els fets van tenir lloc el passat divendres a la tarda
El taxista agredit pertanyia a la companyia Radio Taxi de Cambrils. | Radio Taxi de Cambrils.

 

Aquest divendres, 3 de març, a mitja tarda, un taxista n'hauria apallissat un altre en ple carrer a Cambrils. Segons publica el 'Diari de Tarragona', l'agressor s'hauria assabentat per via del seu cap, a Reus, que un company de l'agrupació Radio Taxi de Cambrils hauria donat males referències d'ell. En tenir-ne constància, l'home va plantar-se a Cambrils per buscar l'excompany que n'hauria parlat malament. Un cop trobat, li va propinar un cop de puny a la cara deixant-lo inconscient a terra, va marxar i va denunciar ser víctima de la baralla als Mossos, tot i que els testimonis asseguren que ell no va rebre cap cop.


Els companys del taxista agredit van avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques i, tot i que semblava que es tractava d'una lleu lesió, l'home encara està hospitalitzat: el van traslladar de l'Hospital de Sant Joan de Reus al de Joan XXIII de Tarragona, d'on no marxarà fins que no desapareguin les seqüeles d'algun dels hematomes que té al cap.
Comentaris
Observador
Gent de pell molt fina els taxistes. L'altre dia a Reus un taxista no volia agafar una senyora gran perquè no li tocava a ell tot i que al taxista que li tocava no era a la parada i la senyora amb bastó s'estava esperant a peru dret amb vent a quarts d'onze de la nit.
0

envia el comentari