Condemnat a tres mesos de presó per llençar un còctel Molotov a un habitatge de Vilafortuny

L'acusat va llençar un artefacte incendiari al xalet on vivia un matrimoni amb els seus dos fills menors d'edat, i posteriorment, va cremar un local
L'acusat va comprar la gasolina de l'artefacte en una estació de servei de Vilafortuny. | CambrilsDiari.cat

 

 

 La Fiscalia demana dotze anys de presó per un home acusat de llençar un còctel Molotov contra un xalet de Cambrils. De totes maneres, no obstant això, el dia del judici la petició va ser rebaixada a un any i tres mesos per un delicte d'incendi menor. Segons informa el 'Diari de Tarragona' l'acusació particular va sol·licitar un total de sis anys, sis mesos i deu dies de presó. Finalment, La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona condemna a l'acusat a només tres mesos de presó per un delicte continuat de danys, tot i que haurà de pagar 7.080,90 euros d'indemnització.

  

 

 Els fets van tenir lloc el 22 d'octubre de 2005 a les 9 del matí quan l'home va anar a una gasolinera de l'avinguda Diputació de Vilafortuny, va agafar paper de cel·lulosa i va omplir de gasolina una ampolla de plàstic. Posteriorment va marxar amb un BMW de color negre sense pagar el combustible i es va dirigir cap a un habitatge situat en la mateixa avinguda. Es tracta d'una casa unifamiliar de planta baixa. En aquell moment hi vivia un matrimoni amb els seus dos fills menors d'edat i una treballadora de la casa.

 


L'acusat, en veure que una persana electrònica de l'habitatge s'aixecava, va procedir a llençar l'artefacte incendiari contra l'edifici. El còctel Molotov va impactar contra el marc de fusta de la finestra del balcó i va incendiar nombrosos mobles i estructures.Finalment, l'home es va dirigir a un local situat al Passeig Marítim de Salou, propietat de l'amo de la mateixa casa. Va cremar la porta i l'estora de l'establiment utilitzant el mateix paper i gasolina del còctel Molotov. El cas ha tardat onze anys a arribar als tribunals.
Comentaris

envia el comentari