Sortegem dues setmanes de casal d'estiu a l'Esplai Quart Creixent de Cambrils

El casal es realitza del 26 de juny a l'11 d'agost i és per a nens i nenes dels 3 als 16 anys
Aprendran i faran nous amics amb el Casal d'Estiu de l'Esplai Quart Creixent. | Cedida

 

Quan arriba l'estiu és habitual que els pares busquin activitats per als seus fills per poder compaginar la feina dels adults amb les vacances dels nens i nenes. L'oferta que hi ha és molt diversa, però si es vol que els fills passin uns dies inoblidables mentre aprenen divertint-se, compartint valors com l'amistat i el companyerisme, una opció excel·lent és la que ofereix el Casal d'Estiu de l'Esplai Quart Creixent de Cambrils, el qual ja ha obert les inscripcions. A la seva pàgina de Facebook trobareu tota la informació necessària i actualitzada perquè conegueu què fan, però tot seguit us n'expliquem els detalls.

 

El Casal d'Estiu de l'Esplai Quart Creixent es realitza a l'Edifici Vedruna de Cambrils, entrant per la porta d'educació infantil que hi ha ubicada al carrer Marià Fortuny. Està destinats a nens i nenes des dels 3 anys fins als joves de 16 anys, i la seva durada és des del 26 de juny fins a l'11 d'agost. Podeu fer les inscripcions de forma presencial, on us atendran i explicaran totes les activitats amb més detall al mateix Edifici Vedruna, però també podeu fer-les per correu electrònic enviant un mail a esplaiquartcreixent@gmail.com o deixant la inscripció a la bústia ubicada al carrer Sant Plàcid 9 (a la porta del pàrquing dels professors de l'escola), durant qualsevol dia de l'any, perquè tingueu totes les facilitats per apuntar el vostre fill o filla al casal.

 

Els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé aquest estiu. | Cedida

 

Amb el lema «L'estiu et somriu!» els nens i nenes que vagin al Casal d'Estiu de l'Esplai Quart Creixent podran gaudir de diverses sortides i excursions, aprendran amb els tallers que estan creats per a cada franja d'edat, gaudiran i faran nous amics amb les sortides a la piscina i a la platja, faran esport divertint-se amb les gimcanes i moltes altres activitats. L'horari del casal és de 09.00 a 13.00 hores els matins i té un preu de 40 euros per setmana; i de 15.00 a 17.00 hores les tardes amb un preu de 20 euros per setmana. També ofereix l'opció d'agafar una hora d'acollida, de 08.00 a 09.00 del matí, per 10 euros per setmana o 3 euros si és puntualment, i l'opció de quedar-se al menjador de 13.00 a 15.00 hores per 7 euros per dia. Qualsevol dubte que tingueu, el podeu fer arribar al correu electrònic esplaiquartcreixent@gmail.com o també per WhatsApp al telèfon 610 234 342.

 

Aquestes vacances seran inoblidables per als vostres fills. | Cedida

 

Sortegem dues setmanes de Casal de matí a l'Esplai Quart Creixent de Cambrils

Des de CambrilsDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'una inscripció de 2 setmanes gratuïtament al Casal de l'Esplai Quart Creixent en horari de matí, de 09.00 a 13.00 hores. Per participar al sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades, teniu temps per fer-ho fins al dilluns 5 de juny a les 15.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 
Comentaris

envia el comentari