Les obres d'enderroc del pont de l'antiga N-340 començaran després de Setmana Santa

Les executarà l'empresa lleidatana Romà, no s'aturaran durant l'estiu i tenen previst que s'allarguin durant més d'un any
El pont de l'N-340 de Cambrils | CambrilsDiari.cat

 

El passat mes de desembre el consistori cambrilenc va treure a concurs la demolició del pont i la urbanització parcial de l'antiga N-340, i ara, quatre mesos després, s'ha conegut quan començaran les obres. El portaveu del grup municipal d'NMC, Oliver Klein, va preguntar durant la fase final del ple de fiscalització de l'acció de govern per l'inici de les obres i el regidor de Serveis, Espai Públic i Medi Ambient, Antonio Laguna, li va respondre que donarien el tret de sortida després de Setmana Santa.


Les obres, que les executarà l'empresa lleidatana Romà, no s'aturaran durant l'estiu i tenen previst que s'allarguin durant més d'un any. Aquest és el «gran projecte» d'aquest mandat del govern format per ERC, CiU i PSC, i possiblement, finalitzaran coincidint amb les pròximes eleccions municipals.

 

El pressupost és d'1.151.831 euros sense incloure l’IVA. El projecte s’estructura en tres fases i amb aquesta licitació se n’adjudiquen les dues primeres: l’enderroc del pont i la urbanització parcial de l’avinguda del Baix Camp (790.383 euros més IVA), així com la construcció del nou pont sobre la riera d’Alforja (361.472 més IVA). La tercera fase inclouria la urbanització del passeig central de l’avinguda del Baix Camp, que comptarà amb un pressupost de 209.135,93 euros.
Comentaris

envia el comentari