Les jornades «Encarxofa't» a Cambrils reben el premi a la millor iniciativa gastronòmica de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona

La regidora de Turisme va recollir el guardó durant l'acte de lliurament de premis celebrat aquest dijous
Imatge de Mercè Dalmau, regidora de Turisme de Cambrils, recollint el guardó | CEDIDA

 

La regidora de Turisme de Cambrils, Mercè Dalmau, va recollir aquest dijous a la nit el premi especial Anton Pont i Amenós a la millor iniciativa gastronòmica per les jornades «Encarxofa't» a Cambrils, que aquest març han arribat a la cinquena edició i amb una participació de 38 restaurants. El guardó, atorgat per l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, és un reconeixement a l'aposta de Cambrils per impulsar un calendari gastronòmic que suma esforços del sector públic i privat. L'objectiu de l'«Encarxofa't» és reivindicar els productes de temporada i de quilòmetre zero, com la carxofa, un dels conreus tradicionals dels productors de la cooperativa, al mateix temps que es promociona la gastronomia i el territori.


A més, dues alumnes de l'Escola d'Hoteleria de Cambrils han estat becades i l'escamarlà de Cambrils va quedar finalista. Aquesta és la quarta edició dels premis de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, que està assessorada pel comitè d'experts. Aquest comitè atorga cada any distincions per reconèixer la tasca desenvolupada pels restaurants, cellers i professionals del món de la gastronomia.
Comentaris

envia el comentari