L'Ajuntament de Cambrils obre el termini per sol·licitar espais de 'coworking' a la Torre del Llimó

L'objectiu és «donar suport a les persones emprenedores i promoure el desenvolupament de projectes que creïn riquesa i ocupació»
Els nous espais de treball de la Torre del Llimó | CambrilsDiari.cat

 

L'Ajuntament de Cambrils ha obert el termini per sol·licitar els espais d'allotjament d'empreses i persones emprenedores a la Torre del Llimó. L'objectiu és donar suport a les persones emprenedores, facilitar els intercanvis i promoure el desenvolupament de projectes que creïn riquesa i ocupació. Els tres allotjaments disponibles corresponen a un espai de cotreball de 41 metres quadrats amb vuit estacions de treball, quatre despatxos d'ús compartit —tres de dobles i un de triple— i tres despatxos individuals.


A la Torre del Llimó també hi haurà un espai de treball no privatiu que funcionarà com a zona per a persones que vulguin iniciar-se en el món de l'emprenedoria i com a espai relacional per afavorir la xarxa de contactes entre tots els usuaris del centre. A més, els usuaris podran disposar d'un forfet de 25 hores mensuals gratuïtes per accedir als espais comuns: la sala d'actes, la sala de reunions La Torre i la sala de reunions La Llimona. D'entre totes les sol·licituds rebudes, s'atorgarà l'ús de les instal·lacions seguint diversos criteris com la viabilitat tècnica i econòmic-financera del projecte o l'adequació a les característiques de la Torre del Llimó.

 

També es valorarà, per aquest ordre, que siguin projectes empresarials en constitució, que siguin de nova creació o els projectes en consolidació d'entre un i tres anys. Tindran més punts els menors de 35 anys, els aturats de llarga durada majors de 45 anys, les persones amb discapacitat i les fórmules cooperatives. La durada de l'ús dels espais serà de tres anys, amb la possibilitat de prorrogar un altre any. A la pàgina web de l'Ajuntament de Cambrils es poden consultar les tarifes, les instal·lacions, el model de sol·licitud, les normes d'ús, detalls sobre les diferents tipologies, entre d'altres.
Comentaris

envia el comentari