Fans de Gemeliers acampen a Cambrils per veure el seu concert des de les primeres files

Les seguidores van col·locar les tendes de campanya el passat dimecres 19 de juliol

 

Cambrils ja ultima els darrers detalls del Festival de Música Internacional (FIMC), que començarà el pròxim dijous 27 de juliol. Aquest dimecres al matí els operaris seguien treballant a l'interior del Parc del Pinaret, que acollirà un total d'onze artistes fins al 12 d'agost. Fora del recinte vuit noies feien guàrdia al seu campament on hi ha un parell de tendes, taula amb cadires i una gran pancarta que revela la seva identitat. Es tracta de fans de Gemeliers d'arreu de Catalunya que s'han instal·lat a Cambrils per poder veure els famosos cantants des de les primeres files al seu concert del pròxim dissabte 30 de juliol. En total hi ha una quarantena d'adolescents que fan torns per guardar lloc i passen les hores mentre esperen amb il·lusió el gran esdeveniment. La majoria no és la primera vegada que ho fan i s'han desplaçat fins a València o Bilbao per seguir els seus ídols allà on van. La seva afició ha comportat que moltes d'elles es coneguin i que ja haguessin coincidit a l'acampada del concert de Gemeliers a Cambrils ara fa dos anys.


Però per què els agrada tant Gemeliers? «Són molt guapos» és la seva primera resposta, tot i que ràpid s'afanyen a matisar la seva opinió i afegeixen que els segueixen perquè «canten molt bé». «Jo ja els seguia abans que sortissin a 'La Voz'», explica orgullosa una de les fans i una altra coincideix que ja eren coneguts quan «eren petitets». I és que els bessons Oviedo Morilla, que han assolit la majoria d'edat aquest 2017, es dediquen al món de la música des que tenien 4 anys i el seu debut televisiu va ser al programa 'Menuda Noche' de Canal Sur. Els andalusos també van participar en el 'Quiero Cantar' d'Antena 3, però el gran salt a la fama el van fer amb el seu pas per 'La Voz Kids' fa tres anys. Jesús i Daniel compten amb quatre discs a les seves espatlles, així com haver actuat en centenars de concerts a tot l'Estat.

 

 


Ara tornen a Cambrils, on ja van cantar l'estiu del 2015, i a tres dies del concert les emocions són a flor de pell. Són moltes les hores d'espera i les seguidores miren de passar l'estona com poden. «Durant els descansos algunes van a casa seva o se'n van passejar i tornen, però la qüestió és que cada grup no deixi aquest lloc buit per evitar que després la gent se'ns coli davant», comenta Sheila, una de les fans. Alguns dels pares s'organitzen per dur-los esmorzar i altres àpats, que mengen conjuntament a la taula que tenen instal·lada al costat de les tendes on passen les nits. Una rutina que repeteixen des del dimecres de la setmana passada i que finalitzarà aquest cap de setmana amb el cap posat en la pròxima vegada que podran veure els bessons dalt de l'escenari.

 

Algunes de les fans de Gemeliers que acampen des de fa una setmana al costat del Parc del Pinaret. | Carlota Vendrell

 

La pancarta que les seguidores han col·locat al costat de la taula i les tendes de campanya. | Carlota Vendrell

 Comentaris

envia el comentari