Es presenta la dotzena edició dels casals d'estiu 'Cambrivacances'

La història i l'arqueologia seran els temes principals d'aquesta edició
Presentació de la dotzena edició dels casals d'estiu 'Cambrivacanves' | CambrilsDiari.cat

 

El pròxim 23 de maig s'obren les inscripcions per als casals d'estiu 'Cambrivacances', que arriben a la seva dotzena edició amb la història i l'arqueologia com a principals fils conductors. Els inscrits podran explorar l'època dels dinosaures, l'homo-sapiens o els romans a través d'activitats i esports. Cal destacar que els nens i nenes dintre 3 i 8 anys faran una hora diària de jocs en anglès, i tots aquells nens de 6 a 12 anys que ho desitgin, es poden inscriure al programa Summer Cambri, que s'impartirà totalment en anglès. Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils, declara que el mar i els esports nàutics tindran també un paper destacar: «És important fomentar el coneixement i aprofitar el gran potencial del mar».


El regidor d'Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics, Josep Maria Vallès, ha declarat que el Departament d'Ensenyament preveu beques per als nens i nenes que necessitin un ajut econòmic. Les inscripcions es realitzaran el dimarts 23 de maig al Palau Municipal d'Esports per a les activitats adreçades als nens d'entre 3 i 14 anys, i el termini per als cursos de natació, vela i estades nàutiques s'obre el 26 de maig. També cal destacar que, per primer cop, les inscripcions es podran fer via web a partir del 6 de juny. Finalment, també es preveu l'organització d'un campus d'estiu per part de les entitats esportives locals.

 

Activitats i preus del programa
— Cambri Vacances: Per a nens de 3 a 5 anys i de 6 a 8 anys. Tallers, jocs i activitats esportives en medi aquàtic i terrestre. També es reforçarà l'anglès diàriament.
Vacances multiesportives per a joves d'entre 9 i 14 anys: Activitats d'esports en diferents instal·lacions esportives de cambrils. Cada setmana hi haurà una activitat estrella, tan originals com el «donut-banana».
Sortides a la platja, per als nens més aventurers d'entre 9 i 14 anys. Les sortides es faran en bicicleta i els nens podran gaudir d'experiències noves en un entorn únic. Cada setmana també hi haurà una activitat estrella
— Els preus d'aquestes tres activitats són els següents: 1 setmana (36 euros), 1 quinzena (67 euros), 4 setmanes (130 euros), 8 setmanes (255 euros), 10 setmanes (315 euros) i una assegurança obligatòria de 5 euros.
— El preu de la Summer Cambri, uns tallers íntegrament en anglès per a nens de 6 a 12 anys, és de 75 euros per setmana.
— El servei de guarderia, de 8.00 a 9.00 hores al Palau Municipal d'Esports, tindrà un preu de 10,50 euros per setmana i 3 euros per dia.
— El servei de menjador és de 13.00 a 15.00 hores i tindrà un preu de 32,75 euros per setmana i 6,80 euros per dia.
Comentaris

envia el comentari