El Parc Samà es renta la cara per tornar a rebre visitants

Els nous gestors de l'històric espai de Cambrils volen atreure uns 250.000 visitants a l'any
Imatge del Parc Samà | CambrilsDiari.cat

 

El Parc Samà, l'emblemàtic espai que hi ha a la carretera que va de Cambrils a Vinyols i els Arcs, torna a obrir portes al públic aquest divendres, 31 de març, amb uns nous gestors al capdavant, Expertus Turismo y Ocio, i la intenció d'incrementar notablement el nombre de visitants anuals que reben aquestes instal·lacions, concretament, aspira arribar a la xifra de 250.000 visitants l'any. L'empresa va agafar les regnes del Parc Samà al setembre i des de llavors han treballat per millorar l'espai i recuperar l'esplendor dels jardins que caracteritzen aquest espai emblemàtic, per poder-ho fer, els nous gestors han fet una primera inversió de 30.000 euros.


En la presentació oficial de la reobertura, que es va fer aquest dimecres, 29 de març, la nova gestora va descriure les actuacions de millora que fins ara s'han fet al Par Samà. Concretament, s'han retirat més d'un centenar d'arbres morts i s'ha reforçat l'aspecte zoològic de l'espai, amb la incorporació d'espècies d'animals que han de servir per atreure el públic familiar. A més, l'Ajuntament de Cambrils vol establir un conveni de col·laboració amb l'empresa Expertus Turismo y Ocio, ja que des del consistori consideren «molt positiva» la recuperació d'aquest espai essencials al municipi.

 

El Parc Samà es podrà visitar a partir d'aquest divendres, 31 de març, i l'entrada al parc tindrà un cost de set euros per als adults, 5,50 per als menors de 16 anys i els majors de 65 i sis euros per als estudiants, amb reduccions de tarifa per a les visites de grup o d'institucions. Els horaris de visita del parc i el calendari es poden consultar a la pàgina web de l'espai.
Comentaris

envia el comentari