C's denuncia que la rehabilitació del parc del carrer Rosa Sensat ha quedat «a mig fer»

El grup municipal ha repassat la sèrie de mancances i ha criticat la mala actitud de l'Ajuntament
Imatge d'una zona del parc del carrer Rosa Sensat. | CambrilsDiari.cat

 

Patricia de Miguel, del grup municipal de Ciutadans a Cambrils, ha denunciat aquest dimecres, 2 d'agost, el mal estat del parc del carrer Rosa Sensat de Nou Cambrils, després que la seva rehabilitació s'hagi quedat «a mig fer», com constatava la regidora. De Miguel lamentava que «gairebé un any després de l'inici dels treballs de rehabilitació, el parc es trobi en pitjors condicions i a vessar de brutícia», posant d'exemple les papereres plenes, les restes de 'botellón' escampades per tot el parc o la gespa morta a causa d'uns aspersors que mai han arribat a funcionar. 


D'aquesta mateixa manera, també posava en evidència una il·luminació que tot i estar instal·lada des de fa mesos, brilla per la seva absència. La regidora també ha volgut traslladar al govern municipal el malestar i la indignació dels veïns de la zona i li ha recordat al regidor de serveis i obra pública, Antoni Laguna, que «no es pot exigir civisme als veïns i al·legar la mala praxi com amb Vilafortuny, quan el mateix equip de govern no és capaç d'oferir un servei mínim de neteja i manteniment».

 

Una de les zones més brutes del parc, motiu pel qual es queixa el grup municipal de Ciutadans. | CambrilsDiari.cat
 
 
El grup de C's també ha criticat la gespa morta a causa d'uns aspersors que mai han arribat a funcionar. | CambrilsDiari.catComentaris

envia el comentari