Cambrils presenta el Pla Municipal de Joventut

Conté un total de 77 accions que s’aniran incorporant durant els propers quatre anys
El Pla és fruit d'un seguit de jornades participatives | Cedida

 

El proper divendres, 7 d’abril, l’Ajuntament de Cambrils presentarà el seu Pla Municipal de Joventut 2017-2020, que durant els propers quatre anys té previst incorporar un total de 77 accions. La presentació es durà a terme a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil i comptarà amb les actuacions de Feliça i el Mariano i els Dj’s Peixampler. Es tracta del quart pla estratègic dedicat al jovent del poble del Baix Camp.  


El document, que és fruit d’un procés participatiu que va posar-se en marxa el 2015, ha estat elaborat per l’expert en polítiques de joventut Pep Montes, en col·laboració amb l’equip de joventut de Cambrils. Entre les quatre estratègies principals d’aquest Pla destaquen la participació activa dels joves i la seva capacitat de comunicació a través de les noves tecnologies. Els hàbits saludables i els valors són també pilars bàsics d’aquest projecte. El Departament de Joventut de Cambrils fa especial incidència en la necessària implicació del jovent en les accions del Pla i vol encoratjar-los a mostrar-se proactius i ser capaços d’opinar i decidir per si mateixos.

 

Aquesta Setmana Santa es podrà gaudir de diverses activitats a l’Ateneu Juvenil cambrilenc. Del 10 al 13 d’abril l’espai albergarà un torneig de FIFA, quatre tallers de Bollywood i una galeria per dibuixar amb tot el material necessari.
Comentaris

envia el comentari