Cambrils es prepara per a l'arribada dels Reis d'Orient

Els Heralds i patges reials faran dues aparicions prèvies els dies 31 de desembre i 3 de gener per anunciar la seva arribada
Imatge dels Reis d'Orient repartint caramels a Cambrils | CambrilsDiari.cat

 

L'Associació d'Antics Alumnes de la Salle de Cambrils està ultimant els preparatius per organitzar l'arribada dels Reis Mags d'Orient el pròxim 5 de gener, a les 19.00 hores, a les Escales Reials del Port. Unes 150 persones col·laboren al programa d'actes que ha organitzat l'Associació, que podeu visitar en aquest enllaç, juntament amb l'Ajuntament de Cambrils, entitats, empreses i voluntaris del municipi. Per la cavalcada d'aquest any, el consistori cambrilenc va finançar la millora de l'estructura, els eixos i les rodes de tres de les set carrosses de la rua, per tal de millorar la seguretat dels milers d'espectadors i voluntaris que hi participaran.

A més, s’incorporaran dos personatges, dos carters reials, que faran la seva primera aparició el matí del dia 31 de desembre juntament amb els Heralds i patges. El genet que condueix la quadriga reial també estrenarà vestit nou aquest any. El dia 31 de desembre a les 11.30 hores, els Heralds de Ses Majestats arribaran al Moll de Cambrils i iniciaran un recorregut pels carrers de la ciutat per anunciar l'arribada dels Reis el pròxim dia 5 de gener a les 19.00 hores.

 

Abans, el dia 3 a les 18.00 hores, els heralds tornaran a recórrer els carrers fins a acabar a les places de la Vila i del Pòsit, on a les 18.45 hores recolliran les cartes dels més petits. Ja el dia 5 a les 19.30 hores, els Reis d'Orient arribaran a les Escales Reials del Port de Cambrils i faran el seu recorregut per la ciutat damunt les carrosses i acompanyats dels Heralds i els voluntaris que els ajudaran. El dia 6, els Reis encara repartiran regals i joguines a casa dels nens i nenes que ho sol·licitin, començant a les 9.00 hores per la Parellada, seguida de la platja, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i de Ponent.
Comentaris

envia el comentari