Cambrils es posa a punt per l'arribada de la Setmana Santa

Els 'xiringuitos' ja estan col·locats a la platja i ja s'estan arreglant les destrosses que han provocat les llevantades
Un dels 'xiringuitos' de la platja del Regueral | CambrilsDiari.cat

 

Ha arribat el bon temps i això s'ha fet notar al municipi de Cambrils. Fa uns dies que ha arribat la primavera, i amb la Setmana Santa a tocar, la població costanera —un dels grans atractius de la Costa Daurada i amb el turisme com a motor econòmic— ja s'està preparant. Aquest hivern fortes llevantades han castigat el litoral del territori, sobretot durant el cap de setmana del 21 i 22 de gener. Un temporal va deixar fortes pluges i grans onades que es va emportar la majoria de la sorra, com la de la platja del davant del Patronat de Turisme on gairebé l'aigua és a tocar de les pistes de bàsquet.

 

Reparació de les escales | CambrilsDiari.cat

Justament aquest espai és un dels més malmesos perquè l'aigua va trencar les escales d'accés a la part més propera al port. Aquests dies el consistori s'està encarregant d'arreglar-les de nou per als turistes i cambrilencs, que ja volen gaudir d'aquest indret. Diverses màquines ja han començat a treballar a la platja del Regueral.

 

Els 'xiringuitos' de la costa també han començat a aparèixer de nou a la sorra, ja que durant els mesos d'octubre i novembre els treuen. Ara, però, ja estan gairebé enllestits i durant aquesta setmana han fet les primeres reformes amb el muntatge de les plataformes i n'han pintat algunes parts. Així doncs, Cambrils ja ho té tot a punt per començar amb la nova temporada turística.

 

El temporal va trencar les escales. | CambrilsDiari.cat

 

Les màquines a la platja del Regueral | CambrilsDiari.catComentaris

envia el comentari