Cambrils amplia terminis pel pagament dels tributs municipals

El consistori també els ha congelat aquest 2017 després d'anys de pujades
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils. | CambrilsDiari.cat

 

L’Ajuntament de Cambrils repartirà per tots els immobles el calendari fiscal per l’exercici 2017 aprovat per la Junta de Govern Local. La informació pels contribuents ja s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona del 29 de desembre i al tauler d’edictes de l’Ajuntament. El calendari estableix el període de pagament voluntari per als tributs periòdics, que no requereixen notificació individual. 


Per domiciliar pel banc el pagament d’aquests tributs cal trucar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana al telèfon 977 794 579. El pagament es pot fer a qualsevol de les entitats col·laboradores, amb el document de pagament o tríptic facilitat per l’OAC o al Departament de Recaptació. L’horari d’atenció al públic del Departament de Recaptació és de dilluns a divendres de 09.30 hores a 13.30 hores. El pagament també es pot fer per internet, a través d’aquest enllaç.

 

Els impostos per l’any 2017 han estat congelats en les noves ordenances aprovades per Ple el passat 30 de novembre. A més, les ordenances incorporen millores per facilitar-ne el pagament. Entre altres mesures, s’ha ampliat l’import a partir del qual cal aportar garanties en la sol·licitud d’ajornament i fraccionament del pagament del deute tributari. També s’han ampliat els terminis de fraccionament en funció de la quantia del deute. A més, en matèria de l’Impost de Béns Immobles, s’ha allargat el termini d’un a tres mesos per a la presentació de sol·licituds de bonificacions per a les famílies nombroses.


Aquelles persones que van sol·licitar el Pla Especial de Pagaments podran pagar de manera fraccionada els tributs periòdics. En aquests casos, el pagament es realitzarà en sis quotes mensuals i fins a dues de regularització sense interessos. Les persones que ho havien sol·licitat per a l’exercici 2016 i no han demanat el desistiment, han vist renovat automàticament el pagament fraccionat dels tributs.



Comentaris

envia el comentari