L'oposició de Cambrils assegura que el municipi «està paralitzat»

En un comunicat han mostrat el seu punt de vista i han valorat l'estat de la ciutat davant la pròxima conferència de l'alcaldessa
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils | CambrilsDiari.cat

 

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, oferirà el dimecres 22 de març una conferència anomenada «Impulsem Cambrils, pas a pas», on es valorarà la situació actual del municipi. Enfront aquest acte, els partits de l'oposició han mostrat el seu punt de vista i han valorat, a través d'un comunicat conjunt, l'estat de la ciutat davant la pròxima conferència de l'alcaldessa. En el comunicat es manifesta: «Només fa falta passejar per la ciutat i parlar una mica amb la gent per adonar-se que la percepció general és que la paràlisi municipal és evident. L'impuls polític de temes fonamentals no acaba d'arribar, i la falta d'objectius comuns i de sintonia dels membres de la coalició és molt possiblement un dels motius fonamentals».


Els partits de l'oposició, Ciutadans, Partit Popular, Assemblea de Cambrils i Nou Moviment Ciutadà per Cambrils, han presentat un comunicat de premsa en el qual es pregunten quines han estat les actuacións del govern, i expresen: «Si ens atenim als resultats i a les propostes, la resposta està clara: molt poc. Cambrils està paralitzada, si el govern es mou és a pas de cranc, els projectes s'eternitzen, i el poc que funciona és per la inèrcia de mandats anteriors». Des dels partits asseguren que fa mesos que demanen solucions sobre problemes que pateix el municpi, com la deixadesa, i a més, no veuen adequada la descoordinació interna del govern. També destaquen que «no ajuda» que la Sra. Dalmau aparegui en els mitjans «no precisament per la seva labor com a regidora de Cambrils», sinó per un cobrament irregular en el Consell Comarcal.

 

Entre altres punts negatius, destaca el tema de la depuradora de Cambrils. Al comunicat es manifesta que un dels problemes és l'olor de la depuradora. «En una reunió de veïns es diu que el problema està resolt, en unes altres el regidor i President de Comaigua avança que la depuradora s'ampliarà en 2018», expliquen en el comunicat de premsa. Assenyalen que hi ha un paradoxisme en les paraules del Sr. Pellicer, que diu que no té constància de queixes, mentre que els informes tècnics municipals indiquen que sí. Tot i això, al comunicat de l'oposició també volen ressaltar aspectes positius de l'equip de govern de Cambrils, com per exemple, que la Sra. Dalmau i el PDeCat han recuperat quota de pantalla.
Comentaris

envia el comentari