L'alcaldessa fa un repàs de Cambrils amb poc fet i molt per fer

Camí Mendoza va oferir aquest dimecres la conferència sobre l'estat de la ciutat «Impulsem Cambrils, pas a pas»
Camí Mendoza durant la conferència | CambrilsDiari.cat

 

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va oferir aquest dimecres, 15 de març, la conferència sobre l'estat del municipi, que portava per títol «Impulsem Cambrils, pas a pas». L'alcaldessa va aprofitar per enumerar els projectes que ha iniciat el govern municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya, que governa amb el PDeCAT i el PSC, una intervenció que va servir per respondre l'oposoció local, que considera que Cambrils està «paralitzat»


L'alcaldessa també va mencionar, sense acabar de concretar en quin estat es troben, alguns dels objectius que s'ha marcat el consistori cambrilenc per al futur, com la reclamació del deute a les administracions superiors, posada en marxa dels quiròfans de l'Hospital de Dia, el Teatre Auditori o Ràdio Cambrils. Mendoza també va fer gala dels projectes que s'aniran realitzant enguany a Cambrils, com les obres del nou pont de l'antiga N-340, una intervenció que ha de servir per unir dos barris que s'han vist històricament separats per aquesta via, segons va destacar l'alcaldessa.

 

Mendoza va presumir dels projectes que es materialitzaran durant el 2017, com ara que l'Ajuntament té previst crear un equip de protecció civil, reformar de la Relació de Llocs de Treball, engegar l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor i incorporar el nou distintiu de Cambrils com a destinació turística de golf. L'alcaldessa també va presumir de la posada en marxa de sis oficines d'atenció al barri de la Policia Local a la Llosa, al Molí de la Torre, a Vilafortuny, al Nou Cambrils, al barri del Port i al barri Antic.


El consistori treballa també en el Pla de desenvolupament del sector comercial, com va recordar Camí Mendoza, que va destacar també que les accions de ciutat han de respondre a les necessitats ciutadanes, i va emfatitzar la creació del Consell de Barri de l'Eixample Platja i l'augment de la freqüència en les convocatòries dels consells de barri.

 

Mendoza va fer gala també de les dades econòmiques positives que acompanyen el seu govern, que ha aconseguit reduir l'endeutament de 43 a 33 milions d'euros, i que preveu acabar l'any reduint-lo encara més. La conferència va estar marcada per la presència d'alguns esportistes que no estan d'acord amb la celebració del Mundialito a Cambrils, que van rebre l'alcaldessa amb una cassolada i van mostrar pancartes de protesta, ja que aquest esdeveniment els impedirà fer ús de les instal·lacions esportives durant setmanes.Comentaris

envia el comentari