El PP de Cambrils vol actuar davant de l’augment d’habitatges ocupats

El partit pretén engegar un servei d'atenció específic per als usuaris afectats
El PP de Cambrils vol actuar per facilitar l'atenció als propietaris | CambrilsDiari.cat

 

El PP de Cambrils denuncia un augment dels habitatges ocupats a la ciutat i demana actuar per posar fre a aquesta situació. L’agrupació avisa que el nombre de pisos afectats se situa entre els 100 i 200, una xifra «proporcionalment molt superior a la de Barcelona, que en té 1.000, i a la Madrid, que en té 3.000». Davant d’aquesta problemàtica, proposa crear un servei específic d’atenció a tots els propietaris afectats, una tasca que actualment assumeix la policia de forma general. 


Aquesta formació política també exigeix «definir uns protocols d’actuació per tal de facilitar el procés al propietari afectat». En aquest sentit, adverteixen la necessitat «d’anunciar clarament la ubicació de l’espai d’atenció que permetrà ser de gran ajuda per a tots els afectats», un cop estigui creat. Des del PP volen actuar «contra les màfies dedicades a localitzar i ocupar habitatges, generant un tràfic econòmic il·legal», a les quals se’ls dona «moltes possibilitats però ningú recolza als propietats que es veuen abocats a processos judicials i despeses per a restaurar l’habitatge».

 

Finalment, la formació adverteix dels problemes de convivència que poden generar les ocupacions il·legals i la proliferació de professionals okupes «amb motivacions molt allunyades de la penúria econòmica». 
Comentaris

envia el comentari