Ja tenim els guanyadors dels tiquets per les atraccions infantils del mercat de Nadal que es fa a la zona de la vila

La fira de Nadal es durà a terme del 4 de desembre al 8 de desembre
Presentació de la campanya de Nadal de Cambrils. | CambrilsDiari.cat

 

Cambrils arrenca les festes de Nadal aquest cap de setmana del 3 i 4 de desembre amb diverses activitats organitzades per les tres associacions i comerciants del municipi, la Unió de Botiguers de Cambrils, l'Associació d'empresaris i comercials Vilacentre i l'Associació Xarxa del Port. Des de l'Ajuntament han destacat positivament la col·laboració de les tres entitats per promocionar i enriquir el sector comercial de Cambrils. La Fira de Nadal és una de les activitats centrals d'aquestes festes, i enguany s'ha ampliat i comptarà amb 30 parades que aniran de la plaça de la Vila pel carrer Antoni de Gimbernat i el passeig Albert, estarà oberta del 4 al 8 de desembre.


Com a novetat en les activitats d'enguany hi ha la pista de patinatge de gel sintètic, que estarà oberta del 3 de desembre al 8 de gener a la plaça d'Aragó. Comprant a les botigues adherides a la campanya es podran aconseguir tiquets de descompte per patinar. També hi haurà carpes d'animació infantil a les places d'Aragó i Carles Roig que oferiran activitats per als més petits durant els caps de setmana de desembre. Del 23 de desembre al 5 de gener diverses places del centre de la vila acolliran atraccions infantils.

 

Pels carrers del Port els ciutadans i visitants podran gaudir de la Pessebrada, una ruta de photocalls d'escenes tradicionals per fer-se fotos de temàtica nadalenca des del 2 de desembre i durant cada dia de la campanya de Nadal. Durant les festes també hi haurà el concurs d'aparadors de Nadal, l'elaboració d'arbres contemporanis nadalencs i els dies 7 i 17 de desembre a la plaça del Pòsit recolliran les cartes al Pare Noel a partir de les 18.00 hores.

 

Sortegem 25 tiquets individuals (1 per persona) per les atraccions infantils del mercat de Nadal que es fa a la zona de la vila i que organitza Vilacentre.

Des de CambrilsDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb tiquets individuals per les atraccions infantils del mercat de Nadal que es fa a la zona de la vila.  Per participar en el sorteig heu d'omplir el formulari de sorteig que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins al divendres 2 de desembre a les 16.00 hores, els noms de les persones guanyadores se sabrà el mateix dia a la tarda. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants.

 

SORTEIG TANCAT

 

Avui, divendres 2  de desembre a les 16.00 hores ha finalitzat el termini per participar en el sorteig de 25 tiquets individuals per les atraccions infantils del mercat de Nadal que es fa a la zona de la vila i que organitza Vilacentre.

 

 

I les persones guanyadores són:

 — Yana Tarabrina Tarabrina de Cambrils

 — Tomassa Guerrero Peñas de Cambrils

 — Xavier Ruíz Sanchez de La Bisbal del Penedes

 — Marta FOssas Aguade de Valls

 — Eva Palacios Capilla de Cambrils

 — Daniel Morales Muñoz de Reus

 — Sandra Chavez Diaz de Salou

 — Silvia Vallespi Tejedor de Cambrils

 — Jessica Beltran Fernandez de Tarragona

 — Maria Sanchez de Reus

 — Noelia Beas de Reus

 — Carme Masdeu Sendra de Reus

 — Javier Mediano Burgo de Cambrils

 — Elisabet Canudas Sicart de Reus

 — Marc Brumós Canudas de Reus

 — Pol Brumós Canudas de Reus

 — David Brumós Balsells de Reus

 — Antoni Leva Arroyo de Cambrils

 — Pere Callau Pallarés de El Perello

 — Jose Maria López Diez de Cambrils

 — Marta Julve Gargallo de Cambrils

 — Encarna Jimenez de Cambrils

 — Montse Zaragoza Pàmies d'Alforja

 — Juana Sierra Luengo de Reus

 — Maria Eugenia Serrano Serrano de Botarell

 

Enhorabona als guanyadors! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint CambrilsDiari.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.
Comentaris

envia el comentari