Love of Lesbian fa vibrar el Parc del Pinaret de Cambrils

El grup català ha fet un repàs als millors temes de la seva carrera en un concert de dues hores i mitja

 

Love of Lesbian ha fet vibrar el Parc del Pinaret de Cambrils en un llarg concert de dues hores i mitja que ha repassat els millors temes del grup. Els de Sant Vicenç dels Horts han començat la seva actuació, inclosa en la programació del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC), amb dos temes del seu últim àlbum ‘El poeta Halley’ com són «Cuando no me ves» i «Bajo el volcán». Un inici que ha aixecat els ànims d’un públic que s’ha mostrat receptiu durant tota l’estona malgrat la calor insuportable d’aquesta nit de divendres, 4 d’agost. Amb menys attrezzo sobre l’escenari que habitualment, el cantant Santi Balmes ha optat només per l’elecció d’un dels seus barrets que ha tret en comptades ocasions i entre bromes han desgranat a poc a poc tot el repertori que portaven preparat. 


Davant d’unes grades força buides, els seguidors s’han concentrat a la pista per cantar i ballar al ritme de cançons de tota la seva discografia, que ja suma cinc discs des que van decidir abandonar l’anglès pel castellà i triomfar arreu del món. Des de temes més recents com ara «Contraespionaje» fins a peces mítiques de la banda com és el cas de «1999» o «Noches reversibles», LOL s’ha ficat a la butxaca un públic molt heterogeni que els ha acompanyat en aquest viatge que ha viscut el moment àlgid a partir de la cançó «IMT (Incapacidad moral transitòria)», a la qual han seguit «El yin y el yen»; «Algunas plantas», que no falta mai en els seus directes; i la conegudíssima «Club de fans de John Boy», que una vegada més ha quedat demostrat que per molt que passin els anys continua sent el tema insígnia de la banda i com a mostra tothom allà present se sabia fins a l’últim vers de la lletra.


El concert ha ofert una selecció molt variada i per a tots els gustos. Fins i tot n’hi ha hagut per al pare de Neymar, representant del jugador, a qui Santi Balmes li ha dedicat «Me amo» després de fer-se públic que el brasiler vestirà la samarreta del PSG durant les pròximes cinc temporades i convertir-se en el fitxatge més car de la història del futbol. Aquesta sarcàstica referència per la gran quantitat de diners que guanyarà gràcies al seu fill ha desencadenat la traca final del concert, moment en què han sonat les alegres «Manifiesto delirista» i «Toros en la wii». Després del primer acomiadament, el grup ha tornat amb força per encarar la fi de festa amb «Incendios de nieve» i «Planeadores», un dels temes de l’últim disc més aclamat pels seguidors, que no han dubtat a demanar que aquest fos l’últim que sonés per quedar-se amb una bona sensació abans de marxar cap a casa. El Festival Internacional de Música de Cambrils continuarà aquest dissabte, 5 d'agost, amb l'actuació de Bertín Osborne, que donarà pas als quatre darrers concerts de la setmana que ve. 

 

Love of Lesbian ha actuat en el Festival de Música Internacional de Cambrils. | Carlota Vendrell


Comentaris

envia el comentari