Love of Lesbian, Bertín Osborne, els èxits d'Abba i Robe protagonitzen la segona setmana de concerts al FIMC 2017

El festival cambrilenc enceta la segona setmana de concerts a partir d'aquest dijous 3 d'agost
El Parc del Pinaret, escenari del FIMC. | Laia Solanellas

 

Cambrils ja fa una setmana que va donar el tret de sortida a la 43a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, un festival musical que amb els més de quaranta anys d'experiència s'ha convertit en una de les cites més esperades de l'estiu al Camp de Tarragona i un referent musical al territori. Cada any el FIMC porta fins al Baix Camp artistes d'altíssim nivell com els que conformen el cartell d'aquest any a més d'altres que ja han passat com Julio Iglesias o Alejandro Sanz, i sempre amb una graella transversal, configurada per satisfer les necessitats musicals del públic de tots els estils. De nou el recinte del Parc del Pinaret s'ha convertit en l'emplaçament ideal per gaudir d'un vespre i una nit especials, amb l'escenari de grans dimensions que veurà passar els artistes dels onze concerts d'aquest Festival Internacional de Cambrils 2017, i també amb les zones de gastronomia, chill out i espais per prendre un resfresc o beguda

 

Des del dijous 27 de juliol que ja van començar els concerts i fins al dissabte 12 d'agost passaran pel FIMC 2017 artistes com Tom Jones, Love of Lesbian, Jarabe de Palo, Rosana, Manu Carrasco o Roger Hodgson of Supertramp, entre altres. El Parc del Pinaret està ubicat al carrer Josep Serra i Dalmau de Cambrils, una zona del municipi on hi podreu aparcar còmodament amb els diversos espais d'aparcament que hi ha a escassos metres d'on se celebra el festival. Tots els concerts començaran a les 22.00 hores, però les portes del recinte s'obriran a les vuit del vespre perquè tothom qui ho desitgi passi per la zona gastronòmica abans del concert, la qual restarà oberta fins a les dues de la matinada.

 

El concert de Gemeliers va fer les delícies dels fans. | Laia Solanellas

 

La segona setmana de concerts del Festival Internacional de Música de Cambrils comença el dijous 3 d'agost amb l'espectacle 'ABBA. The New Experience', en el qual sonaran els grans èxits del quartet suec com «Dancing Queen», «Mamma Mia» o «Waterloo». Les entrades per aquest espectacle es poden comprar clicant aquest enllaç. El divendres 4 d'agost arribarà un canvi de registre i serà el torn del pop indie de Love of Lesbian que portaran a Cambrils el darrer disc 'El Poeta Halley' amb un directe on prometen connectar amb el públic amb cançons fins ara inèdites a la seva gira. Les entrades per aquest concert es poden comprar aquí. De nou el festival farà un gir el dissabte 5 d'agost i serà el torn de Bertín Osborne, que pujarà a l'escenari del Parc del Pinaret per retre homenatge a les dones amb el treball 'Va por ellas', tot cantant èxits com «Santa Lucia», «Agárrate a mi María» o «Lía» i versions de «Fly me to the moon» o «New York, New York» entre d'altres. Les entrades pel concert les trobareu en aquest enllaç. La segona setmana de concerts es tancarà de nou amb un canvi d'estil radical, i és que el diumenge 6 d'agost pujarà a l'escenari Robe, cantant d'Extremoduro, que presentarà les cançons dels seus treballs en solitari. Les entrades per aquest concert les podreu comprar en aquest enllaç.

 
El tribut a Michael Jackson va obrir el festival cambrilenc. | Laia Solanellas
 

Els últims concerts del FIMC 2017 arrancaran el dijous 10 d'agost amb l'actuació de Jarabe de Palo i el seu treball '20 palos', en què repassa la seva trajectòria que va començar fa vint anys amb «La Flaca», «Grita», «Depende» o «Agua» entre altres himnes de la banda de Pau Donés. Les entrades per aquest concert les trobareu en aquest enllaç. El dissabte 11 d'agost de nou tornaran els aires internacionals i ho faran amb Roger Hodgson, cofundador de la llegendària formació Supertramp, que oferirà un concert amb els èxits del grup britànic com «The Logical Song», «Give a Little Bit» o «Child of Vision». Per assistir al concert podeu comprar les entrades aquí. L'últim concert del festival serà el dissabte 12 d'agost amb Manuel Carrasco i el seu tour 'Bailar al viento', que està sent un èxit a cada sessió. Les seves melodies i cançons que transmeten moltes emocions prometen un final intens del Festival Internacional de Música de Cambrils, i per anar a aquest concert les entrades es compren en aquest enllaç.
Comentaris

envia el comentari