L'Antena del Coneixement de la URV a Cambrils presenta les noves activitats

L'homenatge a Maria Aurèlia Capmany donarà inici a la resta de propostes
A la Cripta de l'Ermita es celebrarà l'homenatge a Maria Aurèlia Capmany | Cedida

 

L'Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Cambrils, coordinada des del Museu d'Història de Cambrils, comença el 22 d'abril els actes de l'últim trimestre del curs. Durant aquests tres mesos es realitzaran un total de vuit activitats gratuïtes, excepte en el cas del curs de la Universitat d'Estiu. Les tasques a tractar en els propers mesos seran la fotografia, el patrimoni marítim, la literatura, el món antic, l'enginyeria i la dietètica. Alguns dels actes coincideixen amb les programacions dels Dies de Llibres a la Universitat d'Estiu de la URV, al Festival Tàrraco Viva o a la Festa Major de Sant Pere.


El primer acte de la programació serà un recital en forma d'homenatge a Maria Aurèlia Capmany que realitzarà Carme Sansa el dia 22 d'abril, a les vuit del vespre a la Cripta de l'Ermita. Serà un espectacle literari per commemorar els 25 anys de la URV. Un altre dels actes més significatius es produirà el 21 de maig a les set de la tarda, dins de la programació del Festival de Tàrraco Viva, sobre la Vil·la Romana de la Llosa. Aquesta activitat constarà d'una xerrada a càrrec de l'arqueòleg Jaume Massó Carbadillo sobre l'excavació de La Llosa del 1983.

 

L'últim acte d'aquests tres mesos es durà a terme el dimecres 28 de juny a les vuit del vespre. Tindrà lloc a la Torre del Port de Cambrils i s'inaugurarà l'exposició fotogràfica 'Anem a la Platja!' que estarà inclosa al programa de la Festa Major de Sant Pere.
Comentaris

envia el comentari