La URV celebra a Cambrils els seus 25 anys amb un recital-homenatge a Capmany

L'espectacle és un homenatge, a les portes del centenari del naixement de l'escriptora
La cripta de l'ermita de Cambrils, on se celebrarà l'espectacle 'Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany'. | Cedida

  

Per celebrar els 25 anys de la URV, el Campus Extens ha programat a Cambrils el recital 'Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany' amb la col·laboració de la Càtreda Josep Anton Baixeras de Patrimoni Literari Català de la URV. L'homenatge es farà a la Cripta de l'Ermita el dissabte 22 d'abril a les vuit del vespre i l'entrada serà gratuïta. Amb aquest acte s'iniciaran les activitats del darrer trimestre del curs 2016-2017 de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV, que coordina a Cambrils el Museu d'Història. 


L'espectacle s'ha preparat en homenatge a Maria Aurèlia Capmany, de la qual l'any vinent se celebrarà el centenari del seu naixement. L'escriptora va crear novel·les, teatre i textos que tractaven els temes candents de la societat i que avui dia encara són d'actualitat. També va escriure narracions breus i cançons humorístiques, concebudes per divertir i provocar. Carme Sansa, que portarà el pes de l'obra, ha rebut premis importants per la seva dedicació a l'escena, entre els quals destaca el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya i actuarà acompanyada a l'acordió per l'actor Jaume Mallofré.
Comentaris

envia el comentari