El tribut al rei del pop omple el Parc del Pinaret per la inauguració del FIMC 2017

Milers de persones es van reunir ahir al recinte cambrilenc per donar el tret de sortida al festival musical
Un moment de l'espectacle Michael's Legacy, tribut a Michael Jackson. | Laia Solanellas

 

Un cop passada la tempesta, arriba el bon temps. D'aquesta forma aquest dijous el Festival Internacional de Cambrils va donar el tret de sortida a la seva 43a edició, com si res hagués passat i la seva supervivència no hagués penjat d'un fil durant uns dies. Com sempre el recinte del Parc del Pinaret tornava a ser transformat per convertir-se en un espai idoni per acollir aquest festival, i el degoteig constant d'arribada de persones el va acabar omplint. Alguns van arribar ben d'hora per aprofitar i fins i tot sopar a la zona gastronòmica que hi ha, o simplement fer un beure abans que comencés l'espectacle. Podeu veure totes les imatges del concert en aquest enllaç.

 

A les grades no hi cabia ni una agulla i malgrat que en un principi la zona de pista estava força buida, quan van sonar les primeres notes de l'espectacle Michael's Legacy, ràpidament es va omplir. El públic d'aquest primer concert que arrancava el FIMC 2017 de nou va tornar a ser ben familiar, tal com passa sempre, i és que l'accés era gratuït i només requeria d'una invitació que es facilitava en alguns comerços de Cambrils. Famílies senceres, grups d'amics, parelles... molta varietat en un espectacle que no va decepcionar, repassant de dalt a baix els grans èxits del rei del pop, Michael Jackson, a través d'una història de dos joves enamorats que volen lluitar contra el seu destí però que inexorablement els acaba ajuntant de nou. Unes dues hores de música, espectacle, cant i ball per a tots els públics.

 

Aquest cap de setmana el FIMC 2017 continua amb tres concerts més: el divendres 28 amb el gal·lès més internacional, Tom Jones; el dissabte 29 de juliol amb els èxits de la cantautora Rosana, i finalment el diumenge 30 de juliol amb els ídols adolescents, els germans Oviedo més coneguts com Gemeliers. 




Comentaris

envia el comentari