Una setmana d'aventures entre natura a les colònies de l'Esplai Quart Creixent

Del 20 al 27 d'agost els nens i nenes d'entre 3 i 16 anys poden gaudir d'aquesta magnífica opció per viure una història emocionant durant el seu estiu
Els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé a les colònies de l'Esplai Quart Creixent. | Cedida

 

El mes d'agost és l'últim per gaudir plenament de les vacances d'estiu i quina millor manera de fer-ho que marxant de colònies. Els nens i nenes, i també els joves, esperen amb ganes que arribi aquest moment, però els pares i mares passen moltes hores explorant opcions i buscant el millor per als seus fills. Una de les millors propostes a casa nostra és la que ens porta cada any l'Esplai Quart Creixent, que ja té obertes les inscripcions per a les colònies del 2017 que es faran del 20 al 27 d'agost.

 

Enguany les colònies de l'Esplai Quart Creixent es faran a Corçà, un petit poble del Baix Empordà que sorprèn pels seus espectaculars paisatges i per la facilitat per connectar amb la natura, concretament a la casa de colònies L'Ocell. Allí els nens i nenes passaran una setmana plena d'aventures i aprendran divertint-se. A l'Esplai Quart Creixent cada any les colònies tenen una temàtica central des de la qual totes les activitats giren entorn seu, així com les accions que hi realitzin. A més, els vostres fills també gaudiran de tallers, grans jocs, estones de piscina, jocs de nit, vetllades, excursions i també una o dues nits a acampar fora de la casa per tenir més contacte amb la natura.

 

Activitats amb aigua i una piscina els ajudaran a refrescar-se. | Cedida

 

Mentre realitzen totes les activitats que hi ha planificades els nens i nenes, i també els joves, aprendran els valors del companyerisme, l'autonomia personal, l'autoestima i l'ajuda a l'altre, reforçaran llaços d'amistat i en faran de noves, practicaran la convivència entre persones així com el respecte i el saber estar, valors fonamentals per evolucionar com a persones dins la societat.

 

Segons l'edat, els nens i nenes estaran dividits en tres grups. El grup de petits està destinat a nens i nenes de 3, 4 i 5 anys, i ells pujaran a colònies a partir del dia 24 i fins al 27, ja que encara són molt petits i no poden passar tants dies fora de casa. El grup de mitjans abarca des dels 5 fins als 14 anys i es fan colònies conjuntes i treballaran junts, es dividiran per grups amb edats barrejades. Finalment el grup de joves és per als de 14 als 16 anys, i ells faran un grup de colònies a banda, tot i que a la mateixa casa, però treballaran de forma diferent que el grup de mitjans i petits. Tot i la divisió necessària d'aquests grups per edats, algunes activitats també les faran de forma conjunta en el marc d'ampliar els valors esmentats prèviament.

 

Els grups de diverses edats treballaran junts en algunes activitats. | Cedida

 

Per realitzar la inscripció o perquè us resolin els dubtes que tingueu podeu fer arribar al correu electrònic esplaiquartcreixent@gmail.com o també per WhatsApp al telèfon 610 234 342. També trobareu informació actualitzada a la seva pàgina de Facebook, i recordeu que també tenen en marxa el Casal d'Estiu fins a l'11 d'agost, una opció ideal per al dia a dia d'aquests mesos de vacances.
Comentaris

envia el comentari